Nejste přihlášen/a.
Zdravím kolegy,
chtěl jsem se Vás zeptat, jak se dá lehko zvýšit paměť RAM na PC. O noteboocích je toho na netu napsaného dost, ale ke stolnímu PC jsem nic kloudného nenašel. Provedl jsem scan pomocí prográmku CPU-Z, hodnoty mám v PC, ale chtěl jsem se zeptat, jakou RAM mám kupovat, aby mi tam seděla a PC ji bez problému přijalo. Děkuji všem za rady. Případně fotky můžu bez problému dodat
Důležité je vědět-zjistit, kolik je na MB volných slotů na RAM, jakého je paměť typu a časování...A - lépe je paměť vyměnit, při rozšíření spolu někdy nemusí stávající a nové moduly ´spolupracovat´...
doplněno 19.06.12 21:05:Takže moduly bude třeba měnit (nejsou volné sloty), vybryt si můžeš třeba tady - conrad.cz/...
Bohužel - už jde o starší typy, takže nejsou nejlevnější... Samozřejmě lze paměti koupit i na Aukru nebo v bazaru (osobn nedoporučuju, ale lze)...
Dobrý den, určitě vložte obrázek původní RAM v počítači, hlavně tu část, kde jsou čísla.
Nejlepší by bylo znát název a typové označení základní desky podle které se dá zjistit jaké RAM podporuje.
Není vůbec potřeba rozebírat PC, stačí použít program SANDRA 2012, který zjistí vše potřebné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.