ahoj, mám problém s otevřením programu.. když chci otevřít Nero nic se mi neotevře ani neukáže, ale když se podívám do spuštěných aplikací a úloha, ukazuje se mi že je spuštěn.. to samé se mi děje s Mozzilou Firefox.. chci otevřít a nic.. co s tím může být..děkuju
co dela pocitac? Kontrolka aktivity diku sviti? Od kdy to dela? Kdyz se to chvili necha tak program nenabehne? Zkusil bych pc projet antivirem, adawarem, spybotem, trojan hunteren... myslim si ze bude bordel v systemu...tot muj odhad z minima informaci...
aja*
ano kontrolka svítí... když ho nechám nenaběhne.. projela jsem počítač adawarem i trojan hunterem, všechno jsem zneškodnila.. Nero mi už jede.. ale Mozzila nic...začalo to z ničeho nic...
al bunda*
No tak ještě antivirem to projeď a pak dej vědět. Věci se nestávají "z ničeho nic". Jde vždycky o příčinu a následek. Vzpomínej. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.