Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde nainstalovat Sniper Elite V2

Od: galasuns* odpovědí: 4 změna:

prosim o radu.před koncem instalace když už to skoro je tak mi to napíše: CreateProcess failed:code 740.Požadovaná operace požaduje zvýšená oprávnění.děkuju za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Vypadá to, že se pokoušíš o instalaci z účtu (username), který nemá administrátorská práva... Což - obvykle, nejde...

doplněno 19.06.12 19:53:

OK... :)

V tom případě

A) se instalace pokouší sahat někam, kam práva lokálního admina nedosáhnou (nehraju, takže ten SW neznám) - není potřeba např. registrace na webu?

B) je instalace ´vadná´...

galasuns*
hodnocení

Mowle administrátorská práva mám já jsem administrátor svého počítače,takže tim to být nemuže.

misak*

co máš za Operační systém? Pokud máš Windows Vista nebo Win 7 tak stejně na tu instalačku klikni pravým a dej "spustit jako správce/administrátor" dělává to tak u hodně her i mě, a také jsem administrátor na tomto pc

dzordz*

Jak píše Misak. To, že máte administrátorská práva, vůbec neznamená, že by se s nimi všechno spouštělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]