Nejste přihlášen/a.
prosim o radu.před koncem instalace když už to skoro je tak mi to napíše: CreateProcess failed:code 740.Požadovaná operace požaduje zvýšená oprávnění.děkuju za odpověd
Vypadá to, že se pokoušíš o instalaci z účtu (username), který nemá administrátorská práva... Což - obvykle, nejde...
doplněno 19.06.12 19:53: OK...
V tom případě
A) se instalace pokouší sahat někam, kam práva lokálního admina nedosáhnou (nehraju, takže ten SW neznám) - není potřeba např. registrace na webu?
B) je instalace ´vadná´...
Mowle administrátorská práva mám já jsem administrátor svého počítače,takže tim to být nemuže.
co máš za Operační systém? Pokud máš Windows Vista nebo Win 7 tak stejně na tu instalačku klikni pravým a dej "spustit jako správce/administrátor" dělává to tak u hodně her i mě, a také jsem administrátor na tomto pc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.