Před dvěmi týdny jsme pořídili O2 -ZYXEL P660HW - T3 a mám problém s připojením bezdrátové sítě. Respektive jsem vše nastavila podle instrukcí, jsem připojená v pořádku na tu domácí sít, hlásí mi to výborný signál, avšak po určité době mi vždy přestane fungovat internet, přestože to hlásí signál vynikající. A musím dát vždy OPRAVIT, ono to odpojí adaptér a znovu připojí a zas to funguje. Někdy mi to padá po půl hodině, někdy každé dvě minuty. Jelikož tomu moc nerozumím, nevím, zda je to nějakým nastavením nebo co přesně s tím mám dělat. Byla bych velice vděčná za jakoukoliv radu, poněvadž tohle je o nervy.
N jelikoz je to wifi a toto pasmo byva zarusene tak bych nejdrive zkusil zmenit kanal, je mozny ze se s nekym rusis i kdyz se to chova divne... IP adresu zkus zadat napevno pokud ji tak nemas, dns a branu das adresu routeru...
josuele
Změnit ten kanál jsem zkoušela, jednou teda...je jich tam několik, tak právě nevím, na který. Tu IP adresu nevím, jak mám, omrknu to vše a dám vědět. Moc si s tím právě nevím rady
Mal som podobny problem s ZYXEL P661HW-D3 prehral som najnovsie firmware ale nejak moc to nepomohlo. Od zaciatku som ho vzdy nastavoval bez dodaneho CD bez sprievodcu. Ked som ho dal do defaultu a nastavil ho pomocou tohto CD a zrusil zabezpecenie pomocou WPA PSK vsetko ide OK.
tak som to nemyslel, pouzit zabezpecenie MAC adresami alebo WEP a ine to ano len WPA-PSK je jedno z najmodernejsich zabezpeceni ale v praxi mi po case spadavalo spojenie a zasa sa samo nadvezovalo ked som ho mal aktivovane
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.