Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční myš na NTB

Od: jarahosek* odpovědí: 4 změna:

A ještě jedna věc, na NTB nefunguje "myš" Normálně připojená přes USB ano, ale ta na NTB ne-e:)

Díky za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Nemáš ho vypnutý? Fn + F7.

jarahosek*
hodnocení

Máš ode mě bodík...:) Bylo to přesně tak a teď už to funguje. Děkuju moc...

mowla*
hodnocení

0x

Má notes instalované ovladače touchpadu?

doplněno 18.06.12 21:16:

Ovládací panely - Systém - Hardware - Správce zařízení ... tam uvidíte, zda je u nějakého zařízení ? - to znamená, ovladače nejsou a nebo ´mají´ problém - zajímá vás primárně Myši a jiná...

BTW - "normálně to vždy fungovalo..." - a kdy/proč přestalo? - vrámci instalace nového zařízení, programu? - nebo ´jen tak´?

Pokud ´jen tak´, doporučuju instalovat nějaký antivir a případně počítač pročistit...

jarahosek*
hodnocení

No tak jednak nevím, jak to zjistím, normálně to vždy fungovalo. Našel jsem na netu několik typů ovladačů stáhnul, nainstaloval, stejně nejde...:)

Jsem na to asi fakt blbej:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]