Nejste přihlášen/a.
Pro začátek bych zkusil Skype odinstalovat, pomocí programu CCleaner vyčistit disk a registr a poté Skype znovu nainstalovat. Nabídku na instalaci Bing baru odmítněte.
Nespraví-li se to, dejte vědět.
Odsinstalovaní a ccleaner nepomohl ale je mi divne ze i po instalaci skype mi zustalo jmeno(po zapnutí skype).Je to divné?
Aha, tak je možnost, že firewall ho blokuje - odchozí připojení musí být povolené, příchozí doporučju zakázat.
Dále je možné, že je problém s antivirem, nemáte jich tam náhodou víc? Nebo nemáte tam i víc firewallů?
antivir mam 1 avast a firewall mam take windows firewall ale nevím jak na to.Prosím o blížší vysvětlení
Jestli máte WIndows firewall ve WIndows XP, tak ten je jen jednosměrný a kontorluje pouze příchozí připojení.
U WIndows Vista a WIndows 7 už je firewall vymakanější. Nastavení najdete v Start-Ovládací panely-Brána firewall. Tam pokud máte nastaveno zakázané příchozí připojení pro všechny aplikace, tak je to dobrý, pro odchozí připojení klidně všechno povolte.
Myslím, žýe ideální profil, který právě povoluje vše odchozí a zakazuje vše příchozí je Podniková síť nebo taknějak...
Začel se mi sekat mikrofon při zkoušce na ECHO ,,takže bude asi vadný..Tak to by bylo OK a chyba odhalena. On mi ten skype odinstaloval ,nainstaloval 5.9 a viry nemám zkoušela jsem vše.
doplněno 19.06.12 20:16:kdysi před 2léty jsem měla nainstalovaný jiný a to mi to nedělalo vůbec.Pak to nějak oni sami změnili a od té doby to mám. A bojuju s tím. Pořád doporučují nějaké nové verze a nestojí to za nic. Tedy aspoň mi.Tak to naistaluji a není to lepší. Naopak,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.