Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows - přepínání mezi účty

Od: milanf* odpovědí: 3 změna:

Většinou mi nejde přepínat na jiný účet. Na pc mám 2 uživatelské účty. Když se chce přepnout druhý člen rodiny tak obrazovka s 90% zčerná. Pomůže až několikátý restart pc. Chci aby oba účty byli aktivní.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
System? Konfigurace pc? Dělá to od začátku nebo to začalo teď? Jde o přepínání a ne odhlášení a přihlášení? V ovládacích panelech/nástroje pro spravu/sluzby by měla běžet nějaká kompatibilita pro rychlé přepínání uživatelů, dále bych zkouknul pc na havěť...
milanf*
hodnocení

Od začátku to nedělá. Jde o přepínání uživatelů. Havěť je odstraněna. Nevím co stím.

Jinak dík za snahu.

Tak co zkusit přepínání vypnout, restnou pc a znovu zapnout...jsi si jistej že je pc čisté? Už jsem to někde pročítal a byl tam nějaký zmetek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]