Nejste přihlášen/a.
Zdarec mám už dost zaplněnou v počítači složku 'dokumenty' a koukám, že je tu ještě jiná paměť: Data E a píše mi to 109 GB ze 115 GB volných, tam by se dalo něco šoupnout, ale nejde mi tam nic poslat.
To je asi dobrá rada, ale já bych si nerad v PC něco smazal, když tomu moc nerozumím. Já prostě otevřu složku Počítač a tam se mi objeví pod sebou toto: Vista (C 30 GB ze 116 GB volných_______ Data(E
109 GB ze 115 GB volných (a pdo tím jsou ještě vypsány DVD RW a různé externí paměti). Takže tohle by mohlo být řešení, tu složku Dokumenty přesunout z Visty C do Data E, když je tam tolik nevyužité kapacity, ale za prvé se obávám, abych něco neskonil a něco si blbě nesmazal a za druhé - úplně nejlepší by bylo mít tu složku Dokumenty tam i tam, já prostě potřebuju využít kapacitu u obou těch úložných prostorů (jestli to jde).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.