Nejste přihlášen/a.
Nerespektoval jste moji výtku v minulém dotazu, provedl jsem tedy úpravu v původním souboru...
Nevím také, jestli jsem správně pochopil Váš požadavek, ale mrkněte na to:
doplněno 16.06.12 19:01:Špatně jsem pochopil zadání, ještě se na to večer podívám...
omlouvám se, zapomněl jsem na to. Takhle to bohužel nejde, nesmí tam být mezera, když je v řádku 0, zkopíruj řádku následující. Já tohle všechno umím, ale neumím sestavit tu funkční smyčku, protože nul může přijít v řadě více, navíc mohou být promíchány jedničkami. Když se podíváte, tak vaše řešení správně porovnává hodnoty, ale když jste zkopíroval vzorec, mimo tabulku, začalo to brát automaticky 0 a dále už velká tabulka nepočítá.
No "algoritmus" bude asi takový, že si do jednoho sloupečku budu zapisovat čísla řádků, kde jsem nalezl to, co chci, a to tím způsobem, že začnu hledat až od řádku, jehož číslo jsem si zapsal posledně. Tzn najdu na třetím, napíšu 3, o řádek níž hledám od 3, najdu na čtvrtém, píšu 4, na dalším řádku hledám už rovnou od 4, najdu na 8, píšu 8, o řádek níž hledám od 8 dál... Ve vedlejším sloupečku pak prostě zkopíruju hodnoty (nebo názvy nebo podle čeho to identifikujete), které se vyskytujou na řádcích 3, 4, 8..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.