Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Live Mail

Od: tomasekok* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s programem "Windows Live Mail", když mi ke konci prac. doby zaměstnanci posílají svou práci,

tj. kolem 15h a já nemám zapnutý pc nebi automatickou aktualizací emailu po minutě, tak se mi vždycky sekne při

načítání a zprávy se nanačtou všechny, ukáže se chyba, musím program vypnout a při další sinchronizaci se mi

stahují již stažené emaily znovu). Proces vždycky trvá tak 3x než se podaří stáhnout, někdy musím emaily přeposílat na jiný email

ale to je zdlouhavé... Nejde nějak nastavit aby klient načetl jen př 5 emailu odpojil se a znovu se připojil a pokračoval?

Emailů chodí cca 15 až 20 velikost příloh 2 až 5mb Provider seznam.cz

Děkuji za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Přestal bych používat tu ujetou aplikaci a pořídil si Thunderbird.Ten mi stahuje třeba 30emailů a nesekne se nic.Zkrátka:FUNGUJE.

bena*
hodnocení

0x

Jakou používáte verzi? Pro WIndows XP to je 2009, pro Visty a novější 2011.

tomasekok*
hodnocení

Verze 2009 sestavení 14.0.8117.0416 a je to windows 7 64bit.

Už jdu zkusit najít update.

Díky za info.

dzordz*
hodnocení

0x

Můžete samozřejmě zkusit jiného klienta, ale windows live mail tohle taky normálně zvládá.

S imap účtem by někde v nastavení měla být možnost stahovat pouze hlavičky zpráv, celý obsah se pak stáhne až na vyžádání - takže byste je moh brát postupně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]