Chtělo by to blýže specifikovat ale je možné že se grafická karta hlásí do pčítačového nebe.Nebo zkuste přeinstalovat ovladače graf. karty.
tech*
při startování pc naskočí obraz a u písmen jsou protáhlé šmouhy ,jako by to nebylo dostatečně ostré,je to lehce rozmázlé,čím dele je počítač zapnutý tím se to lepší ,až do úplné ostrosti a třeba po 30 min to udělá znovu a zase se to pomalu vrací do normálu a třeba další 2 hodiny nic zatím mě to dělá 3 dny bez předešlých jakýchkoli problémů ,počítač mám 1 rok.
Pak není problém to vyzkoušet, buď připojit jinou grafiku, případně jiný monitor.
al bunda*
Kluci už delší dobu si říkám, že tyhle rady jsou sice v pořádku a máte naprostou pravdu, ale ne každý/každá lama má doma více počítačů nebo monitorů, či dokonce umí přehodit grafiku, nebo vypalovačku. Někteří z toho mají posvátnou hrůzu. Navíc se může stát, že počítač je v záruce a "zapečetěný". Je třeba to zohlednit. Hezký den.
No jasně ALe...nicmene tady je potreba zkusit monitor a pak grafiku, to je jedine co tady k tomu muzem rict, to jestli to udela tazatel, nebo da do servisu, pripadne se obrati na kamarada (monitor sezene kazdy od souseda nebo kamarada) to uz je na nem, to by jsme jinak museli rikat dej to do servisu pac polovina otazek je na nej zrala
Máš svou pravdu, nicméně postup který navrhuji bych udělal já sám. Do hloby znalostí tazatele nevidíme. Pokud žádá o radu tady, asi chce zkusit něajé jiné řešení než todát rovnou do servisu. PS: Ta "pečeť" na PS nemá žádnou váhu. Je to výmysl firem, který je v rozporu se zákonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.