Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Format factory nejde

Od: smutasek odpovědí: 11 změna:
Mam notebook DELL Latitude D620 a kdyz chci spustit format f. Tak tam skoci nejaka chyba. Co stim?
Chtel bych konvertovat videa z AVI do 3GP jestli znate jiny program tak piste.
Dekuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná by nebylo od věci napsat jaká chyba ti tam skáče.

smutasek
hodnocení

Tu chybu nevim presne ale bylo to neco jako:setup error,ale indtalace byla v poho jenom to nejde spustit

A kdo má tu chybu vědět přesně? Ty sedíš u kompu, tady nikdo nemá křištálovou kouli aby ti viděl na komp.

smutasek
hodnocení

Se hned nerozciluj! Ja mam ted zakaz na notebook tak vam to nemuzu rict presne no a u ceho sedis ty frajere?
stribrnak*

zkus tutot verzi

slunecnice.cz/...

nebo Any video converter

zde: any-video-converter.com/...

bena*

Odinstalujte FF, vyčistěte disk a registr programem CCleaner a poté ho nainstalujte.
P.S.: A hlavně klid, opravdy my tady nemáme křišťálovou kouli a čím víc nám toho napíšete, tím Vám lépe a přímo poradíme.
smutasek
hodnocení

Vcera jsem si stahl ccleaner a nasel mi 1,2 GB mista tak mam aspon vice mista v notebooku.urcite zkusim tu verzi co nabizi kolega nad tebiu
Dekuji a jsem v klidu.
bena*

Důležité je vyčistit ten registr. JInak co kolega výše nabízí, to je to samé, jen se to stahuje odjunud. A možná, že to bude novější verze, než jste měl nainstalovanou. Jinak v tom rozdíl nebude.

A pokud budou stále problémy, zkontrolujte, zda-li máte nainstalované všechny dosud vydané aktualizace. FF myslím vyžaduje .NET Framework 3.0, ale nejsme si jist. Instalací nic nezkazíte, ono .NET Framewrok vyžaduje dost programů.

Ve WIndows XP kliknete na Start-Všechny programy-Windows Update nahoře (bude-li Vám nabídnut Microsoft Update, klikněte na Přejít, je lepší, než Windows Update). Ve WIndows Vista a Windows 7 kliknete na Start-Ovládací panely-Windows Update. Lepší Microsoft Update lze do toho nainstalovat jako doplněk přes update.microsoft.com/... kde máte instrukce.

smutasek
hodnocení

Moc ti dekuju pomohlo to a ted mi to funguje :D diky

xD

=D

Frajere já se nerozčiluju, život mě naučil být v klidu. A že se rozčiluješ ty, je tvůj problém.

smutasek

ja jsem uplne v klidu xD a registr mam vycisteny :D tak to jdu zkusit nainstalovat :D drzte palce =D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]