Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí PC po spuštění videa

Od: martasek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už delší dobu mi nejdou spouštět žádná videa, pokaždé , když jsem chtěla spustit video,nebo třeba videoklip,tak se mi sekne počítač a za chvilku se úplně vypne...nejsem moc expert přes PC :) Nevíte někdo, kde by mohl být problém? Koukala jsem, jestli tam není nějaký vir, ale to vypadá všechno v pořádku ...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Notebook se vypíná pouze při připojení na akumulátor nebo i připojení do sítě?

Jaký antivirový program využíváte? Jste si jistá, že virová databáze je aktuální? Nemůže být problém způsoben zásahem do OS, či HW?

martasek*
hodnocení

nejedná se o netebook ale klasický počítač ...Antivirový program mám AVG a na to se koukal i známej a tam problém neviděl..musela jsem i odstranit ICQ, protože po zapnutí počítače, když se mi automaticky spouštělo tak se mi PC vypínal...Vůbec netuším čím by to mohlo být...Počítač fungoval úplně normálně , prostě jsem ho večer vypla a ráno, když jsem ho zapla a chtěla si pustit jedno video,to začlo takhle blbnout...Já používám počítač převážně, jen že něco vyhledávám na internetu a opravdu tomu moc nerozumím :)

Stáhněte si program HWMonitor na uvedené adrese: cpuid.com/...

Poté nám na fórum umísťtě screen ( pro ukázku: cpuid.com/... )

Screen vytvoříte velice jednodušše ( pomocí klávesy PrtSc / PrintScreen sejmete obraz, který následně vložíte do grafického editoru, např. Malování, poté obraz oříznete a v možnosti Vaše odpověď zatrhnete možnost Chci vložit obrázek ( v dalším kroku ) )

Jak napsal kolega níž, velice pravděpodobné je zahřívání GPU, CPU případně špatný zdroj.

Teploty nám napoví.

hrusticka05

Dobrý den.Mám úplně stejný problém.Poslední dobou mi také neustále padá PC při spuštění videí.Už si s tím nevím rady.Když pustím video třeba na youtube tak se počítač sekne a sám se restartuje.Dříve to šlo vše jak mělo.Poradíte prosím?

mrpajer*
hodnocení

0x

Může se také jednat o přehřívání, pokud přehráváte video ve vys. rozlišení, potom by to vypínání dávalo smysl. Podívejte se, v jakém stavu je chladič - tím nic nezkazíte.

richarduard*
hodnocení

0x

Co zkusít vyluxovat vnitřek? Nedělám si srandu, při podobném problemu to mi pomáhalo. Hlavně ventilátory, protože mohou být zaprášené. Pokud systémovou jednotku jste ještě nikdy neotvirali, nebojte se pro to tohle otevřit, vyluxovat, a pak můžete klidně zašroubovat zpátky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]