Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekani skype pri spuštení

Od: xryder odpovědí: 8 změna:

Ahoj lidi.Neví někdo co mam delat kdyz spustim Skype tak se mi objeví okno s nickem a heslo ale potom když napisu svoje heslo a dam přihlasit se tam se mi celkově sekne počítač a neda se nic dělat musim ho nechat restartnout.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To mi taky dělal... odinstaloval jsem skype, smazal a zakázal veškeré procesy a služby co měly se skypem cokoliv společného a zase ho nainstaloval. Teď už jede bez problému. Ale samotná odinstalace a instalace nepomohla.

xryder
hodnocení

ok ale jak to mam udealt ty sluzby pls porad

Pro začátek prosím povězte něco o vašem problému. Skype se začal sekat z ničeho nic? Nebo tomu něco předcházelo? Instalace, stažení souboru, spuštění neznámé aplikace, zásah do OS.. V jakém stavu je váš PC? Co správce úloh, neběžní na pozadí nějaký proces, který zatěžuje enormně CPU?

Většinou problém vyřeší odinstalace a opětovná instalace.

Odinstalujte stávající verzi programu Skype.

Start -> Ovládací panely -> Přidat nebo odebrat programy

Stáhněte program CCleaner, vytvořte zálohu a vyčisťtě registr,

Poté stáhněte aktuální verzi ze stránek www.skype.com

xryder
hodnocení

nekdy jsi stahnu nejaky film nebo hru počítač mam nove dělany asi 2 mesice stary a to s tou reinstalcí mi nepomohlo :(

hodnocení

0x

Zeptám se přímočařeji. Skype zpočátku fungoval korektně, a nebo potíž se vyskytla po instalaci nějaké hry?

xryder
hodnocení

ano myslim ze po instalaci battlefield 3

Máte dvě možnosti.

Odinstalovat BF3 a nebo experimentovat a vyzkoušet, jaká verze Skype bude fungovat .

Na uvedené stránce lze stáhnout starší verze ( během/po instalaci nedovolte aktualizaci ): filehippo.com/...

xryder
hodnocení

No zkusil jsem 5 verzí skypu tech starších a vzdy se mi to seklo a musel jsem restartnout pc.Je mi divné že kamarád ma take BF3 a nenjovejší verzi skype a jde mu v pohodě.Není jeste nejaká jina cesta nez odinstalovat BF3?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]