Nejste přihlášen/a.
mam m.security Essentials, zapnutý,ale výstrahy zabezpečení W hlásí že program je vypnut.
dík za rady
Otevřete si nastavení viz.výstřižek a neměly by být problémy.Pokud ale projedete PC CCleanrem a neměnil jste nastavení CC,tak se Vám to asi objeví(potencionálně nechráněn).Pak projeďte rychlou kontrolou a aktualizujte.
M S esentials jsem používal rok Minulý týden jsem projel počítač jiným prgramem a ejhle Už mám placený Eset nod 32.
To mi řekni, co jsi s tím dělal... Já mám taky MSE a náhodný sken MBAM mi našel jen nějakou malou pitomost (už nevím, co to bylo, asi MyBrowserCash). Ono to není jen o antiviru. Jde i o to, neotevírat všechno co ti přijde, dodržovst základní pravidla bezpečnosti práce s PC a třeba jednou za týden provést úplný sken PC aktualizovaným antivirem. V životě jsem placený antivir nepoužil a ani jednou jsem neměl v počítači to, co tam máš ty. Někteří (myslím že "mowla") antivir ani nepoužívají a nemají jediný problém.
Stáhl jsem si kodeky k přehrávání videa z poradny zive.cz Myslel jsem, že tam jsou féroví rádci Bohužel. Taky nikdy jsem takový problém neměl. Toto ještě odinstalovat šlo ale něco tam zůstalo a nikdo si s tím nevěděl rady.Koupil jsem Eset Nod 32 antivirus 6 Jako in. důchodce jsem ho dostal za 600 Kč.Požádal jsem pak technickou podporu a ta po připojení na můj počítač dala vše do pořádku a s celkovou kontrolou ji to trvalo asi 2,1 hodiny.Kdybych musel volat počítačového technika nebo odvézt počítač do servisu bylo by to možná dražší.Už u Esetu zůstanu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.