Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych prosím poradit, mám doma set top box, a VCR, ale nevím jak bych mohl náhrávat pomocí set top boxu na VCR. Set top box má dva výstupy, (TV,VCR). Poraďte co s čím mám propojit. Děkuji
Pokud to vaše video má jeden SCART, pak propojíte STB ( výstup TV) jedním SCART kabelem s TV a výstup (VCR) připojíte druhým kabelem do VCR. V nastavení nahrávání VCR musíte jako zdroj signálu nastavit místo obvyklé programové předvolby AV vstup. Během nahrávání nemůžete přepínat program na set top boxu. A pro přehrání záznamu budete muset přepojit SCART videa do TV.
Jestli má video dva scarty, pak bych doporučil zkusit propojit STB (z výstupu TV) jedním kabelem do VCR a druhým kabelem VCR s TV. Postup pro nahrávání stejný jako v prvním případě, ale pro přehrání záznamu pak už nebudete muset nic přepojovat. Toto zapojení ale nemusí fungovat vždy, setkal jsem se i s VCR, kterými neprocházel signál, pokud byl přístroj vypnutý nebo v pohotovostním stavu.
Mám pocit že mi někdo tvrdil že se video(analog) se Set Top Boxem(digitál) nebude kamarádit.
Anebo budete moct nahrávat jenom ten program na kterej se budete zrovna dívat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.