Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozeslat hromadnou zprávu na Facebooku?

Od: yourlady* odpovědí: 11 změna:

Mám na Facebooku obyčejný soukromý profil. Jak mám všem přátelům,které mám na Facebooku,rozeslat hromadnou zprávu?Dá se to? Facebook mi povoluje posílat ji jen po 20 uživatelích. Ráda bych se všem přátelům rozepsala co je u mně nového,co dělám nového v práci atd.-jde mi o to,aby to dostali všichni,které mám v přátelích.

Dík Danča

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nijak hromadně to nejde. Tak si to napište jako status ne? Koho to bude zajímat, ten si to přečte.

hodnocení

0x

Já bych řekl že od toho tam je ,,ZEĎ".*ee*

yourlady*
hodnocení

jenze na zdi si to kazdy neprecte :)proto se ptam,jak to poslat zpravou,ktera prijde primo adresatum

Takový malý dotaz, a myslíte si, že to Vaše facebookové přátele zajímá? Pokud byste to chtěla poslat těm dejme tomu 20 skutečným přátelům, neřeknu ani slovo.

Jedině poslat to navíckrát, když je to omezeno počtem.

yourlady*
hodnocení

ano,urcite je to zajima,protoze nas spojuji stejne pracovni aktivity. kdybych nechtela poslat neco duleziteho,jiste,jak chapete,bych nevenovala tolik usili zjisteni jak tuto zpravu co nejefektivneji rozeslat a nepripojovala bych se sem do poradny.

dzordz*

Tak to vemu podle abecedy, zaškrtám co půjde, zprávu zkopíruju, pošlu, hned zas vložím, zaškrtám od posledního poslanýho další lidi a jedu dál.. za chvíli to je. Leda byste to posílala stovkám lidí, to by asi trochu trvalo.

hodnocení

0x
Podle mě to nemá cenu dál řešit. Yourlady je zřejmě tak 10 let a má na fejsbůku 10tisíc přátel, proto to potřebuje takhle řešit.
yourlady*
hodnocení

ty musis byt pekny chudak,ze mas zapotrebi psat sem takove poznamky...v teto poradne plati zakladni pravidlo-SLUSNOST,v tom je jeji smysl.

Pokud po ostatních vyžadujete slušenost, tak se prosím podle toho chovejte a neurážejte druhé.

Každý má právo na svůj názor, nevíte jak to myslel, co ho k tomu vedlo. Odsuzování prosím přenechte jiným. Reagovat není zapotřebí na všechny příspěvky.

Jak ostatní uvedli, pokud FB uplatňuje restrikce, v tomto případě limit na množství adresátů ve zprávě, většinou neexistuje žádná oficiální cesta jak to obejít.

Můžete využít služby klienta Trilian ( možná limity neuplaňuje) , ke stažení na adrese: trillian.im/...

Případně odeslat zprávu na několikrát. Nebo napsat příspěvek, ve kterém uvedete jména účastníku, případně fotografii vyplněnou textem, kterou označíte požadovanými adresáty. Vytvoření skupiny a následné pozvání adresátů, v které následně uvedete svůj příspěvek.

Nepochopte to zle, ale v dnešní době málo lidí hraje fér, a určitá osoba není vždy tím, pod čím si ji sami představujeme. Vaši opravdoví přítelé si udělají čas, aby shlédli váš profil, případně jinými způsoby projevili zájem.

"Kdo Tě chce vidět, najde si čas. Komu na Tobě záleží, ozve se Ti sám. Vše ostatní jsou jen kecy..."

Pokud se jedná ryze o strategický podtext zprávy, nejjednodušší a nejpraktičtější je vytvoření skupiny, v které můžete společně diskuzovat.

Mějte se pěkně.

weena
hodnocení

0x

Hromadna zprava by se mi taky hodila snad to Facebook casem udela mozna to je ale nevim otom jsou sice xx vychytavek jako chat na plochu ze nemusi bejt zaplej Fb je to dobry ale hromadna zprava se fakt kolikrat hodi jesli existuje nejakej programek tak se mi prosim ozvete na Mr.Fox@email.cz

vita1004*
hodnocení

0x

A neví někdo, jak rozeslat hromadnou zprávu v komunitě na FB všem fanouškům co mi likenuli stránky komunity?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]