Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkreslený zvuk na You tube

Od: wladi* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, čistil jsem PC od zbytečných programů a nyní mi hraje You tube a další videa zkresleně.Internetová radia hrají v pořádku.Asi chybí nějaký kodek nebo co.Poraďte, díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

richarduard*
hodnocení

2x

Hm, zajímavé.. Já taky už pár dny mám podobný problem. Na počítači hudba hraje normálně, ale online něco se nedá poslouchat.

Ale vzhledem k tomu že jste asi něco odstranil co jste neměl, tak asi opravdu vám chybí hlavně nějaké kodeky. Tak zaprvé, zkuste obnovit flash player, to je zaklad. Jinak tady můžete stahnout dobré kodeky (nějaký jeden), tohle by asi mělo vyřešit váš problem. codecguide.com/...

solenza*
hodnocení

0x

Také se mi asi před 3 dny objevily zajimavé potíže se zvukem u videí na YT. A sice to, že se mi zvuky od videa jakoby zdvojují. Když někdo mluví na videu, tak to slyším 2x, u písniček to není tak patrné. A objevuje se to jen u některých videí a jen někdy. Třeba zrovna dneska nic.

wladi*
hodnocení

Děkuji za rady, ale bohužel ani po nové instalaci Adobe flash player a kodeku se nic nezměnilo.Zkusil jsem i nainstalovat Google chrome /jinak mám IE8/ závada se projevovala stále stejně.Asi bude závada v něčem jiném.Máte-li ještě nějaký nápad, rád ho vyzkouším.Ještě pro informaci, závada se projevuje i na ČT archivu a ostatních videích.Zdravím a dík.

richarduard*

Konečně jsem asi našel vychodisko, alespon to mi pomohlo. Jdeme do "start", pak "Control panel", pak "Sounds and audio devices" (promin že ne v češtině, já to mám v angličtině), a tam v "audio" změnit device, teda banálně dat čárku na jinou věc, než to co máš ted.

Doufám ti to pomůže, a sory za mou češtinu

wladi*
hodnocení

Zdravím, pokoušel jsem udělat vše dle Vašich rad ale asi po šesti krocích jsem se v tom ztratil.Domnívám se, že jsem zasáhl do hlubších úrovní mého PC, kde již nestačí mé chabé znalosti.Jako poslední možnost jsem vyzkoušel možnost navrátit PC do stavu, v jakém opustil výrobní pás, bohužel také zde mi po několika krocích hlásí, že je tam nějaká překážka, doslova, že nenašel na pozadí?!

Zbývá mi už jenom vyhledat pomoc v servisní službě, protože můj PC je t.zv.ALL in ONE, ke kterému není přiložen instalační disk s OS.

Děkuji Vám za snahu mi pomoci a dávám body.

richarduard*

Dobře chápu, taky mám All in One, bojím se zažít nějak problem, protože už mi nebude nic zbyvat než jít do servisu, právě.. Být Vámi, bych zkusil ještě něco přečíst na různých fórech, když ne, tak do servisu..

wladi*
hodnocení

Chci Vám sdělit, že můj problém byl zdárně a rychle vyřešen na dálku, připojením se k odborné firmě, její adresa je na internetu.Vynikající služba za mírné ceny.Doporučuji.

richarduard*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]