Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko ještě jednou, filmy pouštím na KMPlayeru, bohužel netuším verzi, ve vlastnostech se mi nezobrazuje. Většina filmů se přesouvá, přetáčí úplně v pohodě, ale u některých, jakmile film kousek posunu, je jedno, jestli dopředu nebo dozadu, se deaktivuje zvuk a už zpět nenaskočí, takže se film musí znovu pustit od úplného začátku.
Dost mě to štve, nevěděl by někdo, v čem je potíž?
Děkuji za odpovědi.
Tady zkus přeinstalovat: stahuj.centrum.cz/...
Nebo zkus stáhnou VLC player je podle mě lepší: videolan.org/...
Nicméně to co se děje můžou způsobovat i samotné videa (filmy), ale spíš proto, že KMPlayer nepodporuje daný formát videa nebo chybí nějaký kodex. Ale určitě bych vyzkoušel přeinstalovat KMPlayer, nebo stáhnou VLC media Player, který je podle mě lepší. A nezapomeň napsat jestli byl problém vyřešen
Teoreticky by se neměly prát, ale je fakt, že VLC je lepší. Hlavně nepotřebuje kodeky. Nové verze KMP jsou úplná šílenost, přehršel nesmyslných nabídek a uživatel téměř nemůže v klidu sledovat přehrávaný záznam. Skutečně bych se svěřil oranžovému "dopravnímu kuželu".
Sice vůbec netuším, o čem to vlastně mluvíte, ale udělám to tak, my antitalenti... já mám právě asi u novou verzi KMP, a večně nějaký problém.
Určitě si stáhni ten VLC media player je o hodně lepší než KMPlayer. Jestli smažeš KMPlayer je to na tobě, ale nemělo by to nijak vadit když nastavíš VLC jako výchozí přehrávač
Super, jdu na to. Díky
Jupí, tak zvuk už jeden komplet Ještě jednou díky všem, jen bych se ještě ráda zeptala - píší, že vzhled jde vylepšit skiny... ty seženu kde?
Ještě jednou díky, jak tak koukám, tak to možná bude zbytečné...je to fakt jen na to vizuálno a možná si vystačím se základním modelem.
A neboj, už mám dávno označeno, už jse tu přece jen nějakou dobu
Tady jsem něco našel: addons.videolan.org/... nebo tady: videolan.org/... ale na skiny bych kašlal. Pokud ti nějaká odpověď pomohla označ ji jako dobrou odpověď, tím toho kdo ti pomohl jakoby odměníš :D
doplněno 09.01.14 22:09:Tady je návod jak to nainstalovat, aby ses nemusela ptát znovu:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.