Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit nabídku nové verze Firefoxu

Od: flodur® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

neustále se mi podbízí aktualizace nové verze Mozilla Firefox 12. Je možné pro to něco udělat aby se tato nabídka nezobrazovala? Jinak jsem s tímto prohlížečem spokojený, takže změna nepřichází v úvahu.

Děkuji za případnou radu.

Flodur.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zkrat*
hodnocení

0x

Mělo by stačit nastavit v možnostech podle obrázku:

Jak zrušit nabídku nové verze Firefoxu

bena*
hodnocení

0x

Aktuálně nejnovější stabilní verze Firefoxu je verze 13.0. Určitě bych doporučoval aktualizaci. Aktualiazce hlavní opravují chyby (hlavně ty bezpečnostní) - proto je důležité včas aktualizovat. Chyby a díry mohou být zneužitelné hackery k napadení počítače.

Mozilla se snaží snížit počet uživatelů starého Firefoxu 3.6 a proto nabízí nový Firefox 12 nebo novější. Odmítnout to lze kliknutzím na Ne, díky, ovšem časem se to zase ozve. Určitě nedávejte Připomenout pozdeji.

hodnocení

Na Mozille Firefoxu 3.6.28 poslední verzi mi ještě funguje překladač Eurotran 2009 takže asi zbývá jen kompromis strpět nabídku vyšší verze 12?doplněno 14.06.12 16:40: Zjistil jsem jine nastavení v tabulce možnosti aktualizací o proti tabulce zaslané zkratem. Přikládám sken k posouzení zda jsou jednotlivá políčka správně označená?doplněno 14.06.12 16:50: Tabulka doplněno 14.06.12 18:13:doplněno 14.06.12 20:28: Stále se mi nedaří oskenovanou stránku odeslat. Vložil jsem ji do Wordu a uložil v Dokumentech. Při vložení postupuji tak, že po napsání textu zaškrtnu políčko chci vložit obrázekm. V dalším kroku vyhledám na nové stránce sken a odsouhlasím-odeslat.doplněno 14.06.12 20:49: Zkouším vložit obrázek uložený v malování
bena*

Sken musí být obrázek ve formátu PNG, JPG nebo GIF.

zkrat*

Je mi líto, ale stále nevidím ten obrázek. Doporučuji vynechat Word, obrázek uložit přes malování jako *.JPG - to funguje. Nedošlo mi hned, že já už verzi 3.6.28 aktualizoval. Pro verzi 3.5 (a myslím i 3.6) by to mělo být takto: zrušit zatržení automatických aktualizací u aplikace firefox:

Jak zrušit nabídku nové verze Firefoxu #2
hodnocení

Omlouvám se ale ani v tom malování jsem nebyl úspěšný, ale nakonec jste to trefil sám. Takže jsem zrušil zátržítko jak jste uvedl tudíž doufám v nápravu problému.

Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]