Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak opět elfíci

Od: peta* odpovědí: 9 změna:
Tak jsem se pokusila nainstalovat"pošťáka"-WindowsMail a pokusila se opět o elfíky...a- opět na mne vyskočila tabulka: Nahoře v levé rohu Windows Internet Explorer. Pod tím je text:Tuto operaci nelze provést, protože výchozí poštovní klient není správně nainstalován. *zed*tak je to tím že jsem něco špatně nainstalovala nebo je to ještě v něčem jiném?Já si je asi neudělám...*cert* Asi jsem úplný tupoň!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Postupovala jsi podle návodu na který jsem tě odkazoval v minulém dotazu? Jako operační systém používáš Windows Vista?

al bunda*
hodnocení

0x
Viz moje odpověď u předchozího dotazu - BTW nebylo rozumnější, se vrátit do původní otázky?
Problém bude v nastavení serveru odchozí pošty - tazatelka má pravděpodobně připojení přes Wi-Fi?
Hezký den.
Ale kuš, jestli je to wifina nebo neni, to je fuk ;)
al bunda*
Dobře, nic to nemění na tom, že problém je v nastavení serveru odchozí pošty. Je třeba zadat server poskytovatele internetu a problém bude vyřešen. (Moje zkušenost s mejlem všeobecně a z poslední doby s nastavením Utlouku na mejl na Poraďte. Adminovo SMTP nefunkční, moje funkční. Nevím proč, jen nabízím řešení situace.)
Hezký den.
peta*
hodnocení

Ahojky, byla jsem mimo proto píšu až eď-mám Windows Vista,nemám Wi-fi,normálně po kabelu od O2. Co mám tedy napsat místo otho SMTP?A v poho nečil se*smich*. Zkoušela jsem to nastavit vše podle toho návodu a dle rádce v mém počítači a pořád nic, tak už spoléhám na tebe jestli to není tím jek píšeš. Jsem asi pěkné kopýtko*bzum*!zas tedy děkuji!*hej*
al bunda*
Na stránkách O2 bys měla nají někde nastavení e-mailu.. Ale pro mě tam je děsný bordel, jinak bych Ti to dal odkazem. Vím, že u T-Mobile jsem měl server odchozí pošty ve tvaru přibližně smtp"cosi".t-mobile.cz. U O2 to bude podobně. Já jsem přesvědčen, že tvůj problém je v tomhle nastavení. Máš nesprávný server odchozí pošty a nejde to poslat.
SMTP.IOL.CZ
ale vyžaduje ověření, čili uživ. jméno a heslo, stejně jako např. seznam, nicméně já tohle smtp používám jen na iol mail co máme k netu
ha našel jsem i návody:
cz.o2.com/...

peta*
hodnocení

ahojky všem vám chci poděkovat! Ještě to sice nešlape, nemám vůbec čas-ty Vánoce,určitě tak y znáte z domova jak ženský šílí okolo úklidu a pečení a..., tak vše prubnu až bude klid a čas a pak se ozvu. Přeji vám krásné vánoční svátky, bohatého Ježíška a do nového roku jen zdraví,lásku,štěstí a pohodu! Zatím páčko Peťa*tanec*

jeffmc
hodnocení

0x
Ahoj! Jo, tak mi to taky dělalo - po instalaci nejnovějšího MSIExplorer. Stačí v Ovl.panelech nastavit Možnosti internetu/programy. Čau!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]