Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu..V prohlížeči Mozila Firefox mi přestala fungovat flashová videa(pouze bílý obdélník) a WMP. Před tím jsem se trochu vrtala v doplňcích z důvodu zrychlení prohlížeče,tak možná tam jsem něco neopatrně nastavila,ale pochybuji. No...když jsem hodinu nepřišla na to,co s tím,kompletně jsem(včetně cookies,hesel atd.)odinstalovala a nainstalovala nový Firefox. Jenže je to pořád stejná písn aička a to jsem to takhle udělala dvakrát.Teď mám kompletně odinstalováno a jsem naprosto bezradná.P.S. V ostatních mých prohlížečích vše funguje jak má,takže to není třeba absencí AFP atd.
Zkuste znovu nainstalovat doplněk Flash Player - stahuj.centrum.cz/... (stáhněte a nainstalujte si klidně obě verze, jak pro Internet Explorer, tak i pro alternativní prohlížeče jako je třeba právě Firefox nebo Opera)
Též bych zkusil znovu nainstalovat Windows Media Player Plugin: slunecnice.cz/...
Tak oboje stáhnu,ale ani jedno nenainstaluji,flash hlásí,že bude pokračovat až po ukončení aplikace INTERNET EXPLORER(nechápu,tam není co ukončovat,vůbec v něm nejsem) a ten WMP plugin mě hlásí při instalaci nějakou chybu,a do toho všeho jsem zjistila,že mi WMP už nefunguje ani v Google Chrom,vždy mi vyskočila nahoře lištička,jestli povolit otevření WMP,teď už se neobjeví,tak tohle mi přijde totálně celý v p...
Doporučuju restartovat počítač a zkusit spustit instalátory znovu. A co Vám hlásí za chybu ten instalátor. To je důležité napsat nebo vyfotit tu chybovou hlášku.
Selže-li tak bych koukl na to přes RSIT, jeslti v počítači není nějaká neplecha. Rovnou Vám sem dám odkaz na návod jak použít RSIT + odkaz ke stažení: forum.viry.cz/... A budu chtít nejen log.txt, ale i info.txt. Buď mi to pošlete přes Vnitřní poštu nebo to vložte sem.
A nemůže ta hláška u WMP pluginu být tím,že není pro Win 7,kterou mám,tam u toho není napsaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.