Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet - nejvýhodnější nabídka?

Od: asta1 odpovědí: 7 změna:

Od května UPC zpoplatnil modem k netu na 50Kč, od června zpoplatní set-top-box na 50Kč = o 100Kč měsíčně více! Prý zvýšili rychlost netu - kec! rychlost je stejná! přestali posílat složenky - sežeň si je a vyplň sám, zpoplatnili zasílání vyúčtování na 20Kč, net zdražily o 30Kč, takže sumasumárum je to měsíčně o 150Kč více a výhody žádné! Chci se zeptat, jestli to je stejné i u jiných poskytovatelů netu, nebo jsou někde "slušnější"?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já od nich odešel,původně jsem platil 400 a loni či předloni? nám to zvedli na 500,tak jsem přešel k necoss-u (vyladeny internet,asi jen CB,JH?)sice je pomalejší,ale půl roku zdarma a nyní 150 měsíčně a data k platbě každý měsíc majlem složenkou,pokud nemusím,tak neplatím nic!

PS když jsem UPC dával výpověď,tak mi to chtěli snížit (výši platby).

ahasver4*
hodnocení

1x

Nevím jestli slušnější ale určitě vstřícnější..Zkuste si projít nabídky,nechci dělat reklamu,,kyslíkům,,ale vcelku jsem s ními spokojen.Zatím nic nezvýšili,složenky chodí vyplněné...:)

doplněno 13.06.12 12:22:

Přesně jak píše ladaadal,ta samá zkušenost,šli na půlku...*smich*

ladaadal*
hodnocení

1x

Navíc u kyslíků, když zavoláš, že chceš zrušit smlouvu a nebudeš ustupovat hned po první nabídce, tak jdou s cenour apidně dolů. Osobní zkušenost ze 750 jsem to dostal na 400, ale to mi poradil někdo známý, že to tak dělají. A to mi ještě zvýšili rychlost*smich*. Voni jsou vstřícní hlavně k těm, co chtějí změnit dodavatele dané služby - můžou si to dovolit*smich*

hodnocení

0x

Jinak u UPC lze objednat elektronické zasílání vyúčtování, které je zdarma.

A jiní poskytovatelé? Nutnou podmínku je, aby byli u vás dostupní, pak lze uvažovat dál.

asta1
hodnocení

Všem moc děkuji za odpovědi ;)) s tou výpovědí na tv to udělal kamarád taky a ze 700,- mu to zlevnili na 300,-!

mikimik69
hodnocení

0x

Vyučtování si změňte na elektronické do emailu to je zadarmo a neplaťte složenkama ale trvalým příkazem nebo ještě lépe přes SIPO

tomasgulas
hodnocení

0x

Já jsem teď skončil po třech letech u Netboxu. Platil jsem 299kč, první jsem měl rychlost tuším 17/2 a potom 12/6, ale v noci od 23 - 9 hodin 100/100. Teď mám asi za 145kč 60/6 UPC. Je to tak, že platíme komplet. Oni totiž naši platili asi 600kč televizi, a s tím kompletem je to necelých 650kč, i s placením set-top boxu a pronájmem modemu, tak jsem to vzal. Já bych je stáhl dolů s cenou, ale mí rodiče jsou prostě... jiní. No a v práci mám 40Gbit/40Gbit zdarma *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]