Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem.
Dosud jsme měli neplacenou verzi Avastu tuším a ta už teď není možná, tak jsme zaplatili minulý čtvrtek na účet firmy Avast 495Kč na rok. Jenže do dnes nic nedošlo a teď na mě vylítlo, že už Avast skončil. Poradí někdo, co dělat?
Děkuju a přeju hezký zbytek večera.
Podívejte se jestli majl od nich nespadl do Spamu. Pokud používáte emailového klienta v počítači, tak se podívejte i do složky Spam v poště na internetu.
Neplacený Avast pro ´home´ použití - pokud vím, ještě k mání je - akorát to trochu maskujou (aspoň já nedávno licenci obnovoval, tak před měsícem).
Co dělat - nekončí funkce instalace, ale jen aktualizace virové DB a SW - takže pár dnů po expiraci je bez problému... No - a kontaktovat avasťáky...
To jste si objednávalli krabicovou verzi?
doplněno 12.06.12 23:51:JInak já si taky myslím, že avast free stále existuje, mně běží někdy od dubna. A podívejte se sem:
Ale když jste si ho zaplatili, tak si ho užívejte. Nemáte náhodou klíč v poště? Samotný program by šel stáhnout, tak je jen třeba ho aktivovat.
Tak všem moc děkuji za odpovědi. Problém byl ten, že jim trvalo 6 dní, než přišel email s klíčem. To byl ten problém. Přišel včera, takže už teď jedeme na Avastu zase. Já jsem také nepochopil, proč naši najednou zaplatili za Avast, když free ještě existuje. Dosud jsme nikdy teké za nic neplatili a ty free verze měli, jenže máma říkala, že ji snad dokonce od Avastu přišel mail, že už free není nebo nebude a že je potřeba koupit placenou verzi, tak ji koupila. Stálo to 495 korun a je to na rok, takže myslím, že je to fajn cena.
Tak díky moc všem!
V poslendí době se avast! chová ne zrovna hezky, instalátor avast! Free vnucuje program google chrome, po instalaci nabídne 20denní zkušební verzi zdarma avast! Internet Security - po 20 dnech Vás to nutí koupit ten Internet Security. Samozžejmě že se můžete vrátit k avast! Free, který jste původně chtěl instalovat, ale ten přechod na Free je složitější, nemají to vymakané. Občas to pak dělává problémy.
Po roce nemusíte znovu kupovat placneý avast!, klidně si jeďte buď na Free nebo jiném antiviru, který je zdarma...
Ano mají to asi vymakané tak aby na tu placenou verzi avastu nalákali mnohé z těch co používají verzi free. Když neustále uživatelům avastu free budou nabízet placenou verzi a vychvalovat ji, že je mnohem lepší tak jim občas na to někdo naletí a koupi si to. Mám dojem, že mají asi hodně uživatelů free verzi a málo těch co jim jsou ochotní za to platit a tak hlavně v poslední době zintenzivnili nabízení placené verze. Naposledy mi placenou verzi avast nabídnul dnes ráno.
Mne také avast občas nabízí přechod na jejích různé placené verze, ale nereagují na to. Myslím, že jejích free verze pro moje domácí účely je dostatečná. Jinak mne u avastu už delší dobu vadí jejích nekalé praktiky (dá-li se to tak nazvat) kdy se zcela bezdůvodně snaží bloovat instalaci aktualizací programu Connection Meter ( conmet.cz/...) a možná i některých dalších. Přemýšlím proto, že bych se na avast vykašlal a přešel na některý jiný free antivir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.