Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč Opera - zkušenosti

Od: xxxmarkyyxxx odpovědí: 5 změna:

Ahoj, prosímvás nevíte kde stáhnu prohlížeč Opera? Máte nějakou stránku nebo odkaz na to? Chtěla bych mít dál Google Chrome, protože jsem na něj zvyklá, je Opera v něčem jiná? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

www.opera.com

xxxmarkyyxxx
hodnocení

ahoj, tu Operu jsem chtěla stáhnout proto, že se mi přerušuje stahování tak jsem myslela že Opera je v tomto lepší. Jinak Google chrome bych chtěla nechat normálně na internet, Operu jenom na stahování, což asi nejde...? :-D (dva prohlížeče najednou)

bena*

Tak Opera je ve spoustě věcí lepší, jen ne každý je dokáže využít. Pro internetového fajnšmerka je určitě výbornou volbou, pro běžného uživatele bych doporučil Internet Explorer 9 nebo Firefox. Google chrome osobně nemusím, jeho politika se mi nelíbí a mě osobně ničím nenadchl... Myslím si, že nejlepší reklamou jsou doporučení uživatelů, ne (až násilné) vnucování při instalaci každého druhého programu nebo reklama v televizi. A taky se mi nelíbí, že leze do cizího zelí a odesílá důvěryhodné informace kamsi a pak nabízí reklamu "šitou na míru". To samé se týká GMailu - aby mi někdo četl cizí poštu (ač je to robot zřejmě), to taky není hezký...

Jinak jak tu někdo píše, že Opera dlouho načítá, tak internetové stránky načítá dost rychle a sama se spouští taky relativně rychle. Nemůžu říct, že by byla pomalá a to ji na linuxech používám už nějaký ten pátek...

Na počítači můžete mít třeba 10 internetových prohlížečů, hlavní je, aby byl jen jeden jediný nastavený jako výchozí, aby se neprali.

hodnocení

0x

Ahoj, pokud chceě mít dále google chrom tak proč scháníš operu? Operu jsem nikdy nechtěl, protože dlouho načítala. (můj názor)

Operu stáhneš zde: stahuj.centrum.cz/...

Já osobně používám google chrome a jsem nadmíru spokojen.

re*

Můžeš mít google i operu, akorát nesmíš nastavovat operu jako výchozí prohlížeč. Stáhneš zde, z oficiálních stránek opera.com/...

doplněno 11.06.12 20:19:

Taky bych řek že opera dlouho načítá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]