Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s instalací ubuntu

Od: iviv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , prosím pomocte mi chtěl jsem si nainstalovat ubuntu a ukázala se mi nabídka ukázka a plná instalace,instalace ve windows,další info. dám ukázka a plná instalace dál se tam ukáže restartovat nyní to sem zkoušel a nic restartovat později to sem taky zkoušel a nic jenom se vypne ta instalace a to je vše co mám dělat prosím pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Irelevantní odpovědi se dozvíte na ubuntu.cz

nik*

Irelevantní?

Relevantní snad né.

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím, jak přesně to je teď (už dlouhou dobu to mám jen tou instalací ve windows), ale dřív se pro plnou instalaci muselo snad bootovat z toho cd, nebo ne?

bena*
hodnocení

0x

Takže Vy jste teď ve Windows a ukázalo sem Vám toto (vizte obrázek).

Pokud jste dal restart a instalace Ubuntu se nenačetla, tak zřejmě nemáte nastaveno bootování (spouštění) z CD. Hned po restartu, jak je ta černá obrazovka, než začne načítání Windows mačkejte F11 nebo F12 (dole je napsané, co znamenají klávesy), kdy pak vyberte možnost bootovat z CD/DVD. Nebo skočte do BIOSu pomocí klávesy Delete nebo F2 (záleží na počítači, který máte) a tam to v Advanced BIOS nastavíte First boot device CD-ROM.

Problémy s instalací ubuntu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]