Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc - je tu někdo se znalostí továrního nastavení tohoto AP? - jedná se mi o IP pro spuštění managementu...
V manuálu je uvedena nějaká, na fórech jsem našel několik jiných, vyzkoušel několik ´obvyklých´ a - nefungují - a všech 1012 se mi fakt zkoušet nechce...
Přitom AP reaguje (mrká na mne, mrcha, LEDkama), dokonce DHCP dává IP (nechce se mi zkoušet ani těch 106pro poslední dva byte)...
Díky předem...
192.168.100.252
Jinak jestli prideluje DHCP adresu, tak ti snad kazdy windowsy reknou od jakeho serveru ji dostaly. To je hledana IP.
Pokud mas standartni masku /24, tak nevim kde beres to 10 na sestou. Ja bych hledal max. 253krát.
Hodne se jeste nauc, nebo to nech odbornikum.
No jooo... Není to zrovna 10^12, v tom jsem ulít (seděl jsem nad tím od rána) - ale na 253 s jistotou to taky není...
Problém je, že od DHCP dostanu právě jen IP, bez DNS, IP DHCP, brány i masky...
192.168.100.252 je právě ta z manuálu (mimořádně jsem vzal do ruky manuál už tak po 10 minutách, mám tenhle werk poprvé v ruce a původně jsem na to spěchal), tu jsem zkoušel jako první - a jak už jsem psal, nefunguje...
BTW - nebudu se kasat, jaký jsem odborník, ale pár sítí už jsem postavil, i wifi, prostě jsem se zeptal i tady - ve fórech jsem totiž narazil zrovna u tohoto kouska na docela rozporuplné info...
Ale dík...
doplněno 11.06.12 23:35: Tak ještě jednou dík za ´nakopnutí´, už jsem to chtěl dneska hodit za hlavu...
Problém byl (zřejmě) v současně zapnutém wifi v notesu (´seděl´ jsem na netu), z něhož jsem se pokoušel AP konfigurovat přes UTP... Nemám ponětí, co mohlo AP na komunikaci druhé síťové karty, faktem je, že po vypnutí wifi se pomocí nastavení podle manuálu AP management v browseru ´ozval´ a nyní funguje už rekonfigurován...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.