Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup věcí do PC

Od: skylen* odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

potřeboval bych poradit s nákupem. Do 3 měsíců budu nejspíše mít 10 000 kč a potřeboval bych poradit s tímto. Chci nakoupit: Grafickou kartu(herní) - aby zvládala v pohodě Battlefield 3(hra) do 5 000 kč

A prosim vás mám zdroj 460W tak nevím jestli bude stačit, tak kdyžpak i nový zdroj do 600 kč. Jestli by to šlo

Chladič( a větrák - chlazení) na prosecor do 600 kč by mělo stačit - Procesor Intel Core i7 860 4x jádro 2,8GHz

Herní myš do 600 kč (laserovou, bezdrátovou - jsem pravák kdyžpak)

Pak odeberte ještě -999 kč (Za to si chci koupit BF3 premium)

Hlavně na HRY to chci.

A nakonec jestli by ještě něco nezbylo, jestli byste mi to nějak neprovedly / neporadili :)

doplněno 10.06.12 17:33:

Grafickou kartu mám teď Nvidia GeForce 260 GTX... A ještě kdyby jste cokoliv potřebovaly tak mi napište co a já to jsem napíšu, dám či tak.., ale taky mi řekněte to co budete potřebovat kde to najdu.

Děkuju

doplněno 10.06.12 17:33:

A ještě jenom. To budu kupovat třeba až za 2 měsíce... Tak jen abyste věděly

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuju spíš drátovou myš. S bezdrátovými nemám dobré zkušenosti a baterky jim také moc dlouho nevydrží.

skylen*
hodnocení

Já nevím no... Jsem teď nějakou dobu používal bezdrátovou a dobrý. Mám nabíjecí baterky a i tak celkem vydržej :), ale ještě nevím no. Spíš bych potřeboval poradit s těma ostatníma věcma, tady to je poslední co bych tak nejnutněji potřeboval.

dzordz*
hodnocení

0x

Na ten zdroj místo 600 vyhraďte tak 1600 a k něčemu bude, jinak tam můžete nechat ten starej.

skylen*
hodnocení

Ten zdroj je hlavně kvůli grafice, a novej se mi právě moc nechci za takové prachy. Co říkáte na tuhle grafiku (chci grafiku hlavně na HRY). Ta chce min. výkon 450W... Já teď nevím jestli mám 450W či 460W, ale nevadí, že je mám min.? Jakože grafika chce min. 450 a já mám téže 450... Jinak na grafiku asi potřebuju vědět základní desku a velikost? (aby se tam vešla) A aby mi vůbec šla, to zjistím jak vůbec? A nevadí když mám direct 10? A ta grafika je 11? Protože mám grafiku co má 10 ještě...

doplněno 10.06.12 19:50:

Ta grafika czc.cz/...

jakubd*

Grafiká parádní a co ten zdroj tenhle? czc.cz/... Já jsem byl s Fortonem vždycky spokojenej. :)

skylen*
hodnocení

No počkat, tu grafiku schvalujete? :) ... Já nevím, na nynější hry je tedy dobrá? Mě říkaly lidi, že ty AMD HD výkon / cena jsou dobrý, ale za 4 000 kč koupit dobrou GK která utáhne dnešní hry? .. Jste si jist? A tedy pokud by šla tak jak zjistím zda se vejde do mého PC a zda jestli vůbec půjde.

Základní deska: MSI Fintek F71858DG

screen: imageshack.us/...

Můj PC: imageshack.us/...

Vím nění to moc dobrá fotka, pokud bude nutné udělám lepší.

A budu to kupovat tak za 2 měsíce, tak doufám, že se to nějak nezmění :)

A na tuhle grafiku bych tedy nemusel kupovat nový zdroj. Ten by jsem dokoupil při nejhorším později.

dzordz*

Nebo třeba zdroje.heureka.cz/... ..

To minimum u grafiky obvykle počítá i s dvěma disky, dvěma mechanikami, dalšími větráky atd. Koukněte třeba na extreme.outervision.com/..., kolik vám to vyhodí. Do toho minima určitě bude ještě velká rezerva.

DirectX 11 si nainstalujete, dost možná rovnou s ovladači, není problém.

skylen*
hodnocení

Takže když chce grafika min. 450W a já mám 450W tak by to mělo jet v pořádku?... Protože teď se mi vážně nechce kupovat nový zdroj.

doplněno 10.06.12 23:07:

Tak nic tam tu grafiku nechci, nakonec nevypadá tak dobře, teď jsem se už lépe díval a našel jsem toto, to si myslím, že je dobré, ale potřebuju vaši radu czc.cz/...

Kdybych koupil tuto tak musím automaticky koupit zdroj, a to je ten problém :(

No, kupuj tak, abys nemusel měnit zdroj. Protože když se tak dívám na tu tvoji case, tak je docela nestandartní, včetně rozměrů zdroje, takže nový silnější běžně těžko seženeše, to bys musel asi přímo od výrobce case (nebo si to tam nějak nabastlit)

skylen*
hodnocení

Tak co kdybych to udělal takhle:

Grafická karta: czc.cz/...

Zdroj: czc.cz/...

Myš: czc.cz/...

Akorát tu u té myši nevím zda li mi ten USB nebude blokovat signál s klávesnici, která je téže na USB.

Chlazení: Nemám ponětí... rozměry mám 80 x 80 a tam jsem nic nenašel.

doplněno 10.06.12 23:40:

U tý myši si nejsem ještě tak jist.

naihonn*

Pokud bude grafárna chtít to minimum 450W a pokud v počítači nebude víc harddisků, víc větráků, zkrátka jak bylo psáno výš, tak problém opravdu nebude. Já měl problém až tehdy, když jsem měl zdroj jen 400W a k tomu dva harddisky. Určitě se dá obejít bez výměny zdroje, ale tak jasně, že si člověk musí dávat trochu pozor. Harddisk se vždycky dá doplnit externí a v poho. Ale to už je trochu mimo téma.

skylen*
hodnocení

Tu grafiku co jsem teď napsal chce 500W... takže to je má 460W v háji, že? ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]