Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakuje lišta ikon

Od: 4444petr odpovědí: 10 změna:

dobry den,při sledovani filmu po minutě obraz skoči do zmenšene podoby.roztahnu na cely displej a po minutě znovu.diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

4444petr
hodnocení

dodatek win.7,hp,ati mob.radeon 4330.diky

bena*
hodnocení

0x

Jaký používáte přehrávač? Používáte celoobrazovkový režim? U většiny přehrávačů ho aktivujete stisknutím Pravý alt + Enter

4444petr
hodnocení

diky funguje je to levy ALT ,ale nevim jak uložit pořad se po minutě vraci zase skoči menši okno dik.

bena*

A jaký přehrávač tedy používáte? Nemáte na pozadí spuštěné nějaké jiné programy? Jinak bych asi zkusil snížit hardwarovou akceleraci. Ta se nastavuje v Start-Ovládací panely-Vzhled a přizpůsobení-Zobrazení-Rozlišení zobrazení-Upřesnit nastavení-Poradce při potížích. Tam zkuste ubrat o stupeň HW akceleraci. Pokud to nebude pomáhat, tak mě napadla ještě nějaká neplecha v počítači. Na to byhc se podíval programem RSIT. Jak použít RSIT a odkaz ke stažení najdete tady: forum.viry.cz/... No a Vy buď vložíte sem nebo mi pošlete Vnitřní poštou oba dva logy, jak log.txt, tak i info.txt. Nejdříve vložte jeden a dejte odeslat odpověď, pak teprv vložte druhý log, aby to bylo přehlednější a aby se to sem hlavně vešlo (nevím jestli je tady nastavený limit pro příspěvek).

4444petr
12.06.12 16:51
hodnocení

gars7
hodnocení

zdravim vše jsem odstranil filmy jedou v pohode.zatim diky

gars7
hodnocení

zdravim poprve pustim film všechno v pohodě pustim znovu a zase tam skoči lišta.diky

bena*

Zkontroloval jste počítač i tím Malware Bytes Anti-Malware ( pocitacbezviru.okamzite.e/... Jinak bych buď ještě zkusil Combofix ( bleepingcomputer.com/... )nebo jinak bych to viděl na novou instalaci, nenapadá mě nic jiného.

Ještě se zeptám, po jaké době tam naskočila ta lišta a v čem to přehráváte?

ŠKoda,že nějaký sys smazal ty logy z RSITu a já už tolik nepamatuju, co jste tam vše měl a co jsem Vám všechno přesně radil...

gars7
hodnocení

tak přes aro2012,registry status-2,155chyb,junk status-je ve žlutem poličku takovy střed,security-0chyb.dohromady tam bylo tak přes4000chyb.

gars7
hodnocení

lišta skoči po 1min.anebo1min.20sec.radil jste vymazat toolbory,nero,atd..tak nevim jestly neni lepši udělat tu instalaci.diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]