Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nevidí grafickou kartu

Od: marek119977* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebuji poradit ohledně nastavení notebooku. Mám notebook od HP, který má jednak grafiku Intel HD graphics, a potom má AMD HD6770M. Když se podívám ve windowsech do správce zařízení, tak tam jsou vidět obě. Ale když spustím nějakou hru, a je tam na výběr kterou grafickou kartu má používat, je tam pouze Intel HD graphics. Evidentně mám zastaralé ovladače, mám verzi 8.830.6.3000, ale někde na jiném fóru když jsem hledal jak to vyřešit, někdo psal že má verzi tuším že 11... Stáhnul jsem si od AMD program "catalyst mobility util 64 bit" ale ten hlásí, že v notebooku není kompatibilní hardware nebo software. Když jsem tedy chtěl ovladače stáhnout na stránkách HP, tak mi to nabízí všelijaké ovladače pro součásti notebooku které jsou přímo od HP, ale pro grafickou kartu ne.

Neví někdo prosím co s tím?

Předem díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marek119977*
hodnocení

Nikdo nic? :'-(

madfergreen*
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém,musíš totiž stahovat ovladače pouze z HP.com.Ze stránky amd.com to nejede.Já mám teď nový problém že nemohu spustit catalyst control center.Doporučuji stáhnout poslední verzi biosu,protože starší verze neumí efektivně pracovat s těmahle dvouma grafikama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]