Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonování přes Skype

Od: hlapi® odpovědí: 4 změna:

Mám starý noťas Life Book E8010, který používám jen na cesty(kamion).Chci se ale spojit s přítelkyní přes Skype, jenomže tento noťas nemá mikrofon.

Pomůže mi, když si pořídím sluchítka s mikrofonem.pokud ano tak prosím o radu jaký typ(s jackem3,5,nebo USB se zvukovou kartou).Já se vtom nevyznám takže pokud by mi někdo dal link na konkrétní sluchátkový set s mikrofonem budu velmi rád.

Chci to používat jen na Skype-prosím o dobrou kvalitu zvuku

Díky všem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Tento Kupte klasická sluchátka s 3,5" jackem. Zelený připojte do zásuvky na sluchátka a růžový připojte do zásuvky na mikrofón.

Kvalitu zvuku hodně ovliňuje rychlost a kvalita připojení hlavně.

hodnocení

Díky a nenašel by jsi odkaz na tyto sluchátka.Nevím co máš namysli tím zelený a růžový

buss

Sluchátek je kopa stačí nejlevnější..., jde o mikrofon, sluchátka (náhlavní) a 2 konektory na šňůře

polinek*
hodnocení

0x

mi se seká hovor už nevím co s tím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]