Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtel bych poradit s centrem akci,vzdycky kdyz zapnu PC napise mi ERORR-chybny kod,tak sem to nejak zkousel resit,
pak sem si vsiml ze v pravem dolnim rohu uz nemam centrum akci (takove to jak tam sou vsecky problemy atak.).Šel jsem tedy do ovladacich panelu-system a zabezpeceni-CENTRUM AKCI a ted je tam:centrum zapezpeceni systemu windows kliknu tedy v pravo na zapnout nyni a pak mi to tedy napise:SLUZBU CENTRUM ZAPEZPECENI SYSTEMU WINDOWS NELZE SPUSTIT,moc bych vam byl vdecny kdybyste mi poradili nevim si s tim rady a jeste jestli to snim nesouvisi,nejak v tu dobu se mi vytvorila slozka v pocitaci,tam jak je program files (x86) ,program files,PerfLogs tak se tam vytvorila i PROGRAM DATA to je vse a predem dekuji za pomoc pisste kamkoli budu velice vdecny.Email:stokrdle11@email.cz
To slovo "pravým" se v návodu vyskytuje třikrát
v bodě 2) - a zde to radí spustit si služby (já používám raději postup Start -> spustit -> napsat "services.msc" -> enter )
Zde podle lokalizace windows najit onu sluzbu Centrum zabezpečení (anglicky Security Center) a na ni kliknout pravým tlačítkem a zkontrolovat, zdali služba běží atd atd... viz návod. Zkrátka popisuje jak zprovoznit onu službu a nastavit jí práva.
dále opět v bodě 2) kde to radí jak vstoupit do registrů (střeva operačního systému) a zde odmazat registr wscsvc, starající se o právě tuto službu centrum zabezpečení. Takže Start -> spustit -> napsat "regedit" -> enter ... proklikat se az na spravny klíč (tomu se tak říká) a na něj kliknout pravým tlačítkem. POZOR - nez onen klic odstranite, jak je v navodu, radil bych udelat export ...taktez pravym tlacitkem.
No a posledni "pravym" je u bodu 6 , kde radi oznacit cely ten blok textu , ten okopirovat ( ctrl+c) a otevrit si poznamkovy blok (Start -> spustit -> notepad -> enter ) a sem obsah vlozit ( ctrl + v) a cely tento soubor ulozit jako blablabla.REG jako registr. Bacha na to pri ukladani, aby nebyla nastavena pripona TXT a nevznikl tak textovy soubor blablabla.reg.txt -> to by nefungovalo.
doplněno 20.02.13 16:44: Koukam, ze ten navod je cely psany tak trochu nahlavu Az budete mit nekde ulozeny ten blablabla.REG soubor , tak jej pouze spustte (dvojklik) ... on se naimportuje sam. Cely tento postup vlastne radi, ze nejdrive uvnitr systemu windows odmazeme spusteni one sluzby vc nastaveni a okopirovanim, ulozenim a naimportovanim mu tu sluzbu znova zavedeme ... v podstate jen vymenime onen KLIC v registrech, ktery se stara o sluzbu centrum zabezpeceni ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.