Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virtual Windows XP - potíže s přihlášením

Od: bagy* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

instaloval jsem si na počítači s Windows 7 Professional virtuální počítač s Windows XP. Zpočátku jsem se bez problémů přihlašoval jako uživatel XPMUser s nějakým heslem. Pak jsem si to zdokonalil tím že jsem tohoto uživatele přejmenoval a odstranil jsem mu heslo. Výsledek je že se nemohu přihlásit: když se zkusím přihlásit pod novým jménem dostanu hlášku "Unalbe to log on besause of an account restriction". Při pokusu přihlásit se jako administrator dostanu "Your account has been disabled...".

Je nějaká možnost co s tím udělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus to nabootovat v nozovym režimu. Myslím, že se to spouštělo tak, že budeš mačkat F8 pri načítání Windows. Tam by měl jít administrátor. Jestli ne tak bych z toho nedělal vědu a nainstaloval znova pokud tam nemáš nějaká důležitá data.

praivo*

Podle popisu používá Windows XP Mode, ten nouzový režim nemá.

praivo*
hodnocení

0x

Nemáš nějaký bod obnovy (= starší verzi WXPM) z doby před změnou hesla?

doplněno 19.02.13 11:13:

Ano, to přesně jsem myslel. Jen nemusíš použít bod obnovení, stačí vybrat Windows XP Mode.vhd a ve Vlastnostech najít kartu, která by se měla jmenovat "Předchozí verze". Tam pak vybereš verzi z vhodného data a klikneš na Obnovit (nebo tak nějak, mám EN verzi woken).

bagy*
hodnocení

Ve virtuální PC s WinXP jsem žádné body obnovení nevytvářel, jestli se vytvořily automaticky to nevím. Jakým způsobem by se daly využít pokud se tam nemůžeme přihlásit?

Uvažoval jsem o možnosti využít bodu obnovení Win7, soubory ve kterých je virtuální počítač "uložen" (c:Users...AppDataLocalMicrosoftWindows Virtual PCVirtuální počítače, soubory s názvem "Windows XP Mode" a různými příponami) by se navrátily do původního stavu - je to správná úvaha?

doplněno 19.02.13 11:43:

SUPER, funguje!

Obnovil jsem všechny čtyři soubory do stavu před asi 10ti dny a jede to. Před dalšími experimenty povolím Administrátora ať mám zadní vrátka.

Dík za pomoc, hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]