Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den.Mám problém s připojením wifi routeru k mému notebooku.Nemám cd romku a tak jsem zkousel zaregistrovat se bez CD na adrese routerlogin.net/... a ta stranka neexistuje.nevim jak dál.Děkuji za radu
V čem spočívá onen problém? - resp. z jakého důvodu se chceš někde registrovat a na co potřebudeš "CDromku"?
doplněno 18.02.13 22:22:Případně tady lze stáhnout manuál - support.netgear.com/...
doplněno 19.02.13 08:28:Žádná IP se neregistruje a nic nemusíš stahovat... Jakou máš verzi routeru (existují 3) - koukni na ten odkaz - pokud sedí verze 3, bude tě manuál zajímat od strany 11.
1. spusť Start - Spustit, cmd a do okna zadej příkaz ipconfig /all a koukni,jestli je Automatická konfigurace povolena nebo ne (pokud ne, opiš si údaje)
2. připoj modem k routeru kabelem (WAN) a notes k routeru také kabelem (LANx)
3. spusť browser a do adresního řádku zadej 192.168.1.1, na výzvu pak jméno admin a heslo password, tím se dostaneš do konfigurace routeru
Tak nějak. na tyhle nesmysle se vybodni a zadej tam místo nějaký nesmyslný adresy 192.168.1.1
bude to pak po tobě chtít jméno a heslo, oboje bude skoro jistě admin.
dostal jsem k tomu instalacni CD,ale jelikož mám notebook bez mechaniky,tak sem to chtel zkusit bez toho,ale ani to mi nejde.Stahnul jsem si NETGEAR Genie a zaboha mi nejde se přihlasit k routeru a píše mi to zda li je spravně propojený pc s routerem,ale kdyz ho propojim nemam zase pripojeni pres net ...nevim si vubec rady a stranky typu www.routelogin.net nefungují
problem je v tom.že sem si koupil router,který sem propojil s notasem a i pres veškerou snahu nemužu založit vlastni bezdratovou sit ani nemuzu zaregistrovat ip adresu ktera bylůa pridelena k tomu routeru.proste mi nejde vubec nic
Jseš jak hluchej a slepej. Router vyresetuj. (většinou někde bude tlačítko na špendlík, zmáčkne se, drží se, připojí se napětí a asi 10 vteřin držet a pustit), konektor LAN routru propojíš s LAN v notebooku. V Exploreru zadáš IP adresu 192.168.1.1 (nebo jinou co je většinou na routru uvedena) no a zadáš login a heslo, oboje nejspíš "admin" (opětovně je uvedeno na routru).
Pak teprve můžeš routr konfigurovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.