Dobrý den, mám v PC nejspíše trojana ndt2.sys. Vždy po zapnutí PC se nastartuje a přeruší přístup k internetu. Když ho v procesích vypnu tak je vše v pořádku. NOD 32 ani Spyware Terminator ho však nenašli. Potřeboval bych se ho zbavit, ale nevím jak na to. Prosím poraďte.
Něco mi tu nehraje, ne českém webu o tom v podstatě není ani slovo: viry.cz/... Jinde se o tom píše a jsou na to "zaručené"progarmy. S jejich aplikací bych byl nanejvýše opatrný.
Stiahni si a vyskúšaj program " Win Sock Fix 1.2 je priamo určený na obnovu internet.pripojenia a odsránenia vírusu ktorý zabranuje spusteniu internetového pripojenia. daj vedieť či pomohol fidel
Prečo nie ja som napríklad trojana odstránil programom "Trojan Hunter " ale pritom som mal vypnutý bod obnovenia, vymazal históriu stránok IE, Mozilly a použil som ten program a zabral. Treba vyskúšať rôzne Progamy proti trojanom napr:aj " Trojan Remover",fidel alebo vrátiť bod obnovenia.
Ale ten winsockfix případně lspfix neni na odstraneni trojanů a jelikož tazatel jasně píše že problém je s jednim procesem tak rovnou řikám že program pro opravu síťového spojení nepomůže, je třeba ostranit bordel v pc a pak teprve v případě problémů se sítí aplikovat tohle
WinSockFix najde uplatnění v momentě, kdy se při odstraňování "havěti" stane Internet nedostupným (nelze zobrazit vůbec žádnou stránku - jako by byl Internet odpojen). Samozrejme že treba vyskúšať rôzne programy na trojany tazatel má problém s pripojeným na Internet ak odstraní trojana tak s týmto programom nemá čo pokaziť. alebo potom aké máš riešenie-preinštalovať Windows?!
Jak do dubu...nejdřív odtranit ten proces o kterém je řeč v otázce- přečti si ji znovu- kilne proces a net běhá. Pokud by se při odtraňování zmršila síť tak pak najde uplatnění- sám jsi mi to sem evidentně pastnul ze stranky kde je ke stažení winsockfix... Dokud nebude odezva alespoň na to co jsem psal o msconfig-zakázat ten proces po startu a ostatnich programech tak nema vubec cenu uvazovat o fixu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.