Nejste přihlášen/a.
Muzu te mi prosim pomoci?
Snimam signal s modemu od babicky ktera ma rychlost sto Mb/s me to tu ukazuje 54... Vcera mi sel internet rychlosti blesku a uz nejakou dobu jde strasne pomalu a hlavne prenosova rychlost, kdyz stahuji nejaky soubor drzi se to jen na 3 kB/s, na zadne videa se take neda koukat nic se nenacita... A zadny jiny program mi tu nebezi, ktery by to kradl jen ICQ a Skype, ale ty to nekradou takhle... Co je spatne?
Vir tu taky neni projela jsem to NODem, ad-aware, spybotem a i Spy emergency nic nenasli... Chci nazpatek svych aspon 60 kB/s...
Dekuju za reakce
Ukazuje mi to tu dve pripojeni... a je jedno k cemu se pripojim, je to stejne... Jinak babicka ma pres kabel/ADSL router/... a neda se tohle nekde nastavit, je to strasne vybrzdene, stahovala se mi tu patnact minut aktualizace k NODovi, mozna je to jenom chvilkove. Je to mozne? Ale u babicky to taky bezi silene pomalu... Jinak jeste se chci zeptat, jestli rychlost zalezi na sile signalu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.