Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenosová rychlost - pomalý internet

Od: bajulina odpovědí: 3 změna:

Muzu te mi prosim pomoci?

Snimam signal s modemu od babicky ktera ma rychlost sto Mb/s me to tu ukazuje 54... Vcera mi sel internet rychlosti blesku a uz nejakou dobu jde strasne pomalu a hlavne prenosova rychlost, kdyz stahuji nejaky soubor drzi se to jen na 3 kB/s, na zadne videa se take neda koukat nic se nenacita... A zadny jiny program mi tu nebezi, ktery by to kradl jen ICQ a Skype, ale ty to nekradou takhle...:( Co je spatne? :( Vir tu taky neni projela jsem to NODem, ad-aware, spybotem a i Spy emergency nic nenasli... Chci nazpatek svych aspon 60 kB/s...

Dekuju za reakce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak předně...rychlost netu ani ty ani babicka nemáte 100 ani 54 Mbit/s...to je rychlost připojení k síti. Babička je evidentně kabelem a ty wifi- čili bezdrátově. To nic nevypovídá o rychlosti internetu.
Pokudud ti to dříve chodilo rychlostí 60kB/s stahování čili to je cca nějakých 512 kbit/s rychlost přípojení k internetu. Jestliže máš wifi tak je to možná rušené. V každém případě kontaktuj svého poskytovatele internetu.
Mimochodem...babička i ty máte 1 připojení? Rozepisoval jsem to tady 2 různá připojení k internetu!
bajulina
hodnocení

Ukazuje mi to tu dve pripojeni... a je jedno k cemu se pripojim, je to stejne... Jinak babicka ma pres kabel/ADSL router/... a neda se tohle nekde nastavit, je to strasne vybrzdene, stahovala se mi tu patnact minut aktualizace k NODovi, mozna je to jenom chvilkove. Je to mozne? Ale u babicky to taky bezi silene pomalu... Jinak jeste se chci zeptat, jestli rychlost zalezi na sile signalu?

Kde to ukazuje? Babička je připojená stejně jako ty? Přes stejného poskytovatele, stejný připojení? Nebo porovnáváš 2 různé služby? Co máš za připojení k internetu? Píšeš neúplně! Ano rychlost záleží na signálu...zpravidla čim menší signál tim klesái rychlost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]