Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Posledních pár dní se mi po otevření nějakého dokumentu ukáže hláška Adobe Reader přestal pracovat.Zkoušel jse ho přeinstalovat,ale výsledek žádný.Pordíte mi? Díky.
Doporučuju program odinstalovat, stíhnout a nainstalovat CCleaner - s ním vyčistit disk a registr a poté buď stáhnout nejnovější verzi Adobe Readeru nebo se kouknout po jiném programu, například již zmiňovaném Foxit Readeru.
Nejnovější Adobe reader stáhnete zde: slunecnice.cz/... (instalaci google toolbarů a podobných nabízených nesmyslů odmítněte)
Foxit Reader stáhnete zde: slunecnice.cz/...
Přejete-li si používat pouze Aodbe Reader a nejde Vám nainstalovat, tak mi pošlete vnitřní poštou nebo sem oba logy z progrtamu RSIT (návod na použítí a odkaz ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.