Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám nový router ale nemohu se dostat do nastvení tohoto zařízení... zkoušel jsem IP zadávat do vyhledávače a to přesněji 10.0.0.138 ale bohužel se do nastavení nedostanu. Zkoušel jsem hledat výchozí bránu přes ipconfig ale vyjelo mě to jednu a tu samou adresu. Nevíte někdo jakým jiným způsobem se dostat do nastavení routeru? Děkuji všem za odpověď.
To 10.0.0.138 se zadává do internetového prohlížeče (Internet Explorer, aj.)do adresního řádku, kam píšete třeba www.seznam.cz. Jinak bych určitě zkontroloval, zda-li je router správně nastavený a kabely správně zapojené a v nastavení sítě to je správně nastavené (tzn. používáte-li automatické přidělování adres DHCP, tak aby to bylo i v nastavení počítače nastavené).
Pokud se připojujete k routeru z počítače přes wifi, zkontrolujte, zda-li je tam správně nastaveno připojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.