Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lagy v Minecraftu

Od: lev* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám nový počítač (asi dva měsíce), když jsem na něm hrál minecraft, tak vše běželo v pohodě, ale poslední dobou jedu jen na nějakých 15 FPS a to i když snížím detaily na minimum. Pomocí programu GameBooster se mi povedlo dát FPS na nějakých 40, ale i tak se to strašně laguje. Napadá Vás, čím to může být a jak se toho zbavit? Moje PC sestava (jedná se o HAL3000) - Procesor: AMD A8-600K APU with Radeon(tm) HD Graphics
Pevný disk: 1 000 GB; 7 200 otáček za minutu
RAM: 8 GB DDR3
64-bit systém
Grafická karta: AMD Readon HD 760D
Operační systém: Win . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Děkuju všem za odpovědi. LeV

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

swenhakon*
hodnocení

0x

Fragmentace disku? Při tvojí sestavě to je nejpravděpodobnější viník. Nebo možná zasviněný chladiče na procesoru a grafice.

lev*
hodnocení

Fregmentace byla jako první, co mě napadlo a i po fregmentaci se to seká. Jelikož mam PC novej a je v záruce, tak se nemůžu podívat dovnitř, jestli je tam prach nebo něco, co by mohlo spomalovat PC. Mam vzadu nálepku a nesmim jí porušit. Dokonce jsem vyčistil i registry programem SpeedUpMyPC a nic se nezměnilo. Zkoušel jsem všechno, co znám a nic nepomohlo. Hodilo by se mi nějakých 30 FPS abych mohl nahrávat videa...Máš ještě nějaký nápad, jak zvýšit FPS? Byl bych ti moc vděčný. Děkuju mockrát. LeV

swenhakon*

Programům s názvy speed up, tunning, super, apod. nevěřím. Používám ccleaner, fabertoys, autoruns a defragler. Ale asi ti moc nepomůžu protože jsem musel svoje xp totálně očesat abych minecraft vůbec rozhýbal.

Možná přidat minecraftu/javě víc ramky (přes nějaký launcher), vyhubit programy na pozadí (třeba aktualizace) a podobně.

Jo, a který win vlastně máš? A taky, seká se online nebo offline? Protože jestli online, tak ti něco nebo někdo visí na připojení.

vojta306*
hodnocení

0x

Skus si stáhnout Advanced system Care *palec*

lev*
hodnocení

Používám Win 7 Home Premium. Jinak program Advanced system Care jsem si teď stáhl a hned spustil test a našlo to 11 187 problémů, zkusím odstranit a uvidíme, zda pomůže :) A Minecraft hraju single a s mým strojem si myslím, že by se sekat neměl :) Děkuju všem za rady :) LeV

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]