Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WinXP spuštění bez hesla

Od: lukeos* odpovědí: 12 změna:

Kde se dá ve WinXP nastavit, aby se OS spustil na plochu bez kliknutí na uživatelský účet, když mám jenom jeden a bez hesla.Abych jenom zmáčknul tlačítko u bedny a pak už bych jenom 2x kliknul na ikonu mozilly.můžete poradit?děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

start, spustit, napsat: control userpasswords2, tam to lze nastavit :)

au1
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

uda1966*

Buď slušnej, tohle je poradna a pokud nechceš radit tak sem radši nic nepiš.

qqqqqqqq
hodnocení

0x

ahoj. Musíte si zrušit Váš uživatelský účet v nastavení Pak už to bude OK.

Zrušit? Myslíš, si že ti to najede bez uživatelského účtu? Téhle rady bych se opravdu nedržel...

qqqqqqqq

No jistě že to jde zrušit.když si zrušíš uživ.účet,už tě to potom nebude otravovat. To je snad logické ne?

bena*

Je vidět, že evidetně jste si dotaz nepřečetl nebo tomu nerozumíte. Jinak bez uživatelského účtu se do Windows nepřihlásíte, tudíž ho nebudete moct ani používat.

solenza*
hodnocení

0x

Já taky mám XP a nabídka uživatelských účtů se mi při spouštění nezobrazuje. Pokud je jen 1 účet, je to zbytečné. Koukněte se sem. Cesta. Start-Tento počítač-Ovládací panely-Uživatelské účty-Kliknout na Uživatelské účty. Pokud je jen 1 účet, neměla by se volba zobrazovat. Druhý účet musí být zakázán.

doplněno 07.06.12 19:30:

Takhle to mám já.

WinXP spuštění bez hesla

qqqqqqqq
hodnocení

0x

Já se do Windowsu dostanu bez přihlášení a vždy. A nikdy s tím nemám problém. Nepotřebuji se přihlašovat,když je PC můj a můj účet taky. Dá se to přeci zrušit,studovala jsem na to vysokou školu elektro-technickou,tak mi nevykládejte blbostě že to nejde.

qqqqqqqq

přesně takhle,jak to ukazuje Solenza tak to mám i já v Xp-čkovském systému.

bena*

Vy se do systému přihlašujete ale automaticky - máte nastavené, aby se účet Uživatel přihlásil automaticky. To je buď nastavené automaticky nebo to jde nastavit přes ten control userpasswords2, jak psal kolega výše.

Ale věřte, kdyby jste si smazala všechny uživatelské účty, tak to by opravdu nešlo. A kdo ví, jeslti jde vůbec smazat účet Administrator, jestli náhodou nejste přihlášena právě přes něj. To by pak byla něco jako cílená sebevražda.

Tak studujte dál, máte možna pár teoretických vědomostí, ale nedokážete je využít, ohánět se školou v tomto případě jen dokazuje vaši nevědomost.
Bez účtu se prostě nepřihlásíte. Pokud máte jeden povolený účet tak to většinou naběhne bez nutnosti manuálního přihlašování, ale není to moc spolehlivé, lepší je to natvrdo nastavit jak jsem psal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]