Zdravím, (nebudu zdržovat tím proč jsem to dělal) nainstaloval jsem WinXP celkem bezproblémů, hned po instalaci jsem chtěl nainstalovat Win7 což mi hodilo chybovou hlášku a já se to snažil všemožně rozjet (např. obnovením defaultních hodnot v BIOSu a všelijakým formátováním a mazáním oddílů při instalaci). Teď k jádru problému - momentálně nemůžu nainstalovat ani ten WinXP - průběh instalace se tváří standartně - po hlášce: POČKEJTE, NEŽ INSTALAČNÍ PROGRAM ZKOPÍRUJE SOUBORY DO INSTALAČNÍ SLOŽKY SYSTÉMU WINDOWS (průběh kopírování normálně doběhne do 100 %) - skočí obrazovka: POČKEJTE, NEŽ PROGRAM DOKONČÍ INICIALIZACI KONFIGURACE... a po ní ještě: TATO ČÁST BYLA ÚSPĚŠNĚ DOKONČENA; STISKNUTÍM KLÁVESI ENTER RESTARTUJETE POČÍTAČ; PO RESTARTOVÁNÍ POČÍTAČE BUDE INSTALAČNÍ PROGRAM POKRAČOVAT. Jenže nepokračuje, celý proces instalace začne od začátku. Nevím kde je chyba a jak se z tohoto cyklu dosta. Za jakýkoliv nápad předem díky.
Při restartu vyndat cd a nechat to najet už z hdd?
nema*
To jsem zkoušel, ale následně při bootování z toho disku to píše že je nějaký soubor poškozený (bohužel teď nemůžu zjistit přesně který (možná zítra ráno)). Nevím jestli to má souvislost, ale HDD mám nastavený jako SLAVE, zítra ho zkusím přehodit na MASTRA a uvidím jestli to pomůže. A další věc je, že při tom všem formátování a mazání oddílů na všechny způsoby při instalaci, si nejsem jistý jestli je disk označen jako primární...snad jo.
Tak tento problém je vyřešn - DISK MUSÍ BÝT MASTER - JÁ HO MĚL CELOU DOBU NA SLEJVA A TEĎ JSEM TO PŘEHODIL A POKRAČUJE TO V INSTALACI DÁL. Paráda a díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.