Nejede zvuk z netu Od: missha* 18.12.07 18:49 odpovědí: 10 změna: 26.01.08 21:59 Mám problém. Nejede mi žádný zvuk z internetu - u mp3,videí..., přitom vše, co mám uložené v PC hraje...Ještě před pár dny vše klapalo. Pls poraďte.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
A co to dělá? Hodí to chybu? Přehrává se bez zvuku? Musíš taky počkat než se to alespoň z části nahraje do pc...
přehrává se bez zvuku a ještě předevčírem všechno klapalo. a třeba videa normal jedou (jako obraz) ale zvuk je fuč...
A co se od včerejška změnilo? Co jste instalovali, nebo odebírali, měnili jste nastavení? Projeli jste systém antivirem a antispyware?
Jestli máte XPéčka, dejte obnovení systému do dne, kdy to ještě klapalo. Ale až jako poslední možnost.
Právě že nic, proto mě to taky tak udivilo...prostě zapnu počítač, vechno jede, pak ho vypnu a po dalším zapnutí tohle
Zkoušel jsipoužít jiný Internetový prohlížeč?
taky bych zkusil jiny, pokud to pujde tak zkusit preinstalaci toho prvniho Nu asi mi nic jinýho nezbude
0 x
Tak uz jsem na tom uplne stejne...pokrocil jsi v tom nejak?
0 x
Uz jede..mozilla to vyresila
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.