Nejste přihlášen/a.
Nevíte prosím jak na FCB zrušit to, aby moji přítelé viděli všechno co já okomentuji a nebo dám "to se mi líbí"? Proč vlastně všichni vidí, když já okomentuji fotku,stav?
Veškerá moje viditelnost je jen pro přátelé,nic nemám veřejné pro všechny.
Máš nastavenou viditelnost pro přátelé a vadí Ti, že všichni přátelé vidí co píšeš? Ale nastavení "Pouze já" taky nechceš? Mám pravdu?
Pak buď si nech v nastavení "Přátelé" a při psaní každého příspěvku je dole možnost vybrat kdo ho uvidí. Prípadně nastav "Pouze já" a pak budeš muset vybírat pokaždé, kdo ho má vidět.
No jeste se to ukazuje ostatním, když na cokoliv kliknu TO SE MI LIBI, tak se to autamaticky přátelům ukáže tato moje aktivita. Tohle jak zaručím, aby to nevideli?
Jeste jsi psal ze u každého je položka, kdo to může vidět. Je tato položka i tam, kde JÁ NĚCO OKOMENTUJI (např. stav kamarádky)? Nevidím ji.
To bohužel nejde, pokud kliknete na "to se mi líbí" u příspěvku nebo fotografie někoho, kdo ji má sám nastavenou jako veřejnou, případně dáte "to se mi líbí" u někoho, kdo je váš společný přítel, tak to všichni vaši přátelé mohou vidět.
Děkuji za odpověd. Je to špatný systém Takže tak to funguje jak u komentování přípěvku někoho jiného, tak i " to se mi libi" u fotky či stavu.
Takže jsem tam kde jsem byla. Jedině, nic nekomentovat, nikde nic nepsat.
Nebo psát slušně a stát si za tím co napíšu. Nepsat to co bych neřekl i na živo. Pokud s někým mluvím, taky neplácím pitomosti.
doplněno 07.06.12 01:31:oprava: ... neplácám pitomosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.