Nejste přihlášen/a.
Zkuste spustit diagnostiku sítě - tuším Start - Sítě a připojení (?) - Vybrat připojení a v dialogovém okénku v některé z karet zkusit tlačítko Opravit.
Já nevím jak je to v XP, ale v W7 mi to tu buď signalizuje Připojeno - Přistup k internetu NEBO Připojeno - Přístup k internetu není k dispozici. Není tam něco podobného?
Ještě se zeptám, jestli jde o záležitost počítače nebo celé sítě?
Děkuji, ještě se polopaticky zeptám, jestli nemůže být chyba ve wifi ... Připojujete ostatní zařízení také přes ni, nebo přes LAN?
Pokud ani zde není chyba tak už si nevím rady, leda bych kontaktoval poskytovatele, ten vám snad poví víc.
P.S.: Omlouvám se za pozdní odpověď, ale asi jste nám nakazil síť, vypadl internet :D
Sice nemám Wifi, ale z principu věci si myslím, že není až tak velký rozdíl. Já mám router. Když odpojím kabel od internetu, který vede do routeru, tak se taky nepřipojím na internet, ale Windows mi bude ukazovat, že jsem připojený k síti. Je rozdíl mezi připojením k internetu a přopojením k síti. Síť je to k čemu jste napojen a může to být třeba router s Wifinou. Otázka toho, jestli je dané zařízení připojené na internet už je věc jiná.
doplněno 06.06.12 21:27:Problém asi bude mezi Wifinou a poskytovatelem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.