Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Založil jsem si na webzdarma.cz stránky. Připojuji se na ně přes telnet. Normálně se připojím přihlásím ale chtěl bych vědět jakým příkazem mám zpustit nějaký soubor z toho serveru jako když tam bubu mít soubor blabla tak abych ho přes telnet normálně na pc spustil. Všechny příkazy které to umí (viz obrázek)...
použijte nějaký inteligentnější program místo telnetu.
Doporučuji například Total Commander
nebo normálně do exploreru napište do adresy: ftp://blechaport./...
Zadejte jméno a heslo
A dál si už snad poradíte.
Proboha na co používáte telnet? Tady je mnohem lepší použít FTP a nějakého FTP klienta (buď si v Start-Místo v stíi vytvořit vzdálené připojení nebo použít třeba programy jako FAR, Total Commander nebo jiné)...
Službu Telnet doporučuju zakázat v Start-Ovládací panely-Nástroje pro správu-Služby. Tato služba se dá velice snadno zneužít.
Já bych totiž potřeboval udělat soubor který by z toho ftp serveru stáhnul soubor(y) (v mém případě byla na mysli aktualozace) a prostě ten soubor by vše udělal a stáhnul. Chtěl jsem to udělat jako dávkový soubor... Něslo by to tedy (pokud to přes telnet nejde) udělat nějak jinak?
Děkuji
Uf, jsem trochu zmaten. Ty ses připojil telnetem k serveru na službu FTP, nebo jsi použil klienta FTP? Jestli jsi použil opravdu telnet, tak nestáhneš nic (jsem přesvědčen), protože nenavážeš datové spojení; zkus ten příkaz LIST, jestli ti vypíše adresář, nebo jestli ti vynadá.
Doporučuji, stejně jako @requied , abys použil nějaký uživatelsky přístupnější program (jinak nic proti těm jednoduchým a spolehlivým čistě textovým programům nemám).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.