Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování na aukru

Od: mocxis88 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

koupil jsem si na aukro iPhone 4s s tím, že prodávající psal, že se dá použít na všechny české operátory, ale na fotce telefonu byl operátor Verizon (což je jasně americký operátor). Telefon mi přišel a má malou "díru" na sim kartu. Prý se dá např u Vodafonu nechat "useknout" simka, aby pasovala do iPhonu, ale i tak se chci zeptat...má to cenu? Bude mi telefon fungovat? A jaký mám popřípadě šanci na vrácení peněz za telefon?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Většina founů se dnes dělá na všechna tři pásma (900, 1800, 1900) takže bývají téměř univerzální. Pokud jste telefon už koupil, jak píšete, vyzkoušejte a uvidíte, ale nebál bych se podobných problémů.

Pokud je Aukroprodejce slušný (to naznačí hodnocení), oprávněnou reklamaci přijme a peníze vrátí. Na Aukru nikdo nestojí o negativní komentář...

hodnocení

0x

Aukro přidává i ilustrační fotky, takže nevidím důvod proč by nemě fungovat i pro české operátory, když to prodejce uvádí. Simku si podle návodu můžeš zaříznout doma sám (Vodafone ti kdyžtak pošle zdarma novou, jen v samoobsluze nahlásíš ztrátu SIM) ;)

Nakupování na aukru

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, musíte ho vyskoušet, jinak nezjistíte zad bude v naší síti fungovat. Více lidí ty telefony koupilo, koukněte se na profil prodávajicího a na jeho hodnocení.. O zkracování sim karty vám nic nepovím.

gregor*
hodnocení

0x

IPhone má mikro sim z výroby to není specialita prodejce. Tak ořežte svoji simku a s chutí do používáni jablíčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]