Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych nějak "zkloubit pár věcí"
Pokusím se to vysvětlit..
a) počítač hraje audio
b) k počítači je zapojený (kvalitní, ne žádný pc pro konverzace) mikrofon
- potřebuji, aby počítač 1. hrál dané audio (ne přes program, prostě jej pouští přes mikráky, ale to není problém) 2. pouštěl zároveň audio, které získá ze vstupu - mikrofon, ale nevznikala ozvěna, zpětná vazba a úplně ideálně, aby se ten vstup dal vyčistit od nechtěného zvuku a nastavit jako nový vstup (aby jiné aplikace viděly jako mikrofon již vyčištěný vstup..)
- vše tedy v reálném čase
Děkuji za nápady
Reason 6 má už vestavěný Record, takže by určitě šlo všechno to, co chcete. Ale víc vám k tomu neřeknu, mám tu čtyřku, kde to ještě nebylo (oba programy tam pro ReWire propojení fungovaly pouze jako zdroj).
Samozřejmě to půjde i v jiných profesionálnějších DAW a možná to zvládnou i některé volně dostupné.
já to dělám tak,že pustím audio a zároven mám puštěný záznam zvuku/start-příslušenství-záznam zvuku,jde to přes sluchátka skloubit dohromady,nevazbí to,zkus to a pak se ozvi,bud sem nebo vnitřní poštou
S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.