Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Máme něco přes 2 roky nový počítač a poslední dobou mám strašně zabržděný internet - pomalu se načítají stránky, obrázky, ... (přestože rychlost naměřená přes net je supr). Může to být slabou grafickou kartou? Jak vůbec můžu zjistit, jakou grafiku tam mám, když nemůžu najít papíry, které jsme dostali při koupi PC? Děkuju za případné odpovědi
Dobrý den. Asi Vám tam běhají nějaké breberky. Doporučuju úplný sken antivirem, popřípadě požít třeba superantispyware a nakonec CCleaner.M.
doplněno 05.06.12 15:10:Ad grafika - jaký OS?
Antivir používám pravidelně a CCleaner jsem už také zkoušela. Mám Windows XP 2002 Service pack 3
Doporučoval bych stáhnout a spustit program RSIT a buď sem vložit nebo mi poslat Vnitřní poštou . Návod jak použít RSIT a odkazy ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/...
Budu chtít oba dva logy, jak info.txt, tak i log.txt.
Ke grafice se dostanete: Tento počítač - zobrazit systémové informace - vlastnosti systému - hardware - správce zařízení - grafické adaptéry. Možná by to chtělo stáhnout nejnovější ovladače přímo ze stránek výrobce GK. M.
Pomalý internet rozhodně není špatnou grafikou ani ovladači ke grafice!
Pro tazatele:
Vysoká rychlost netu je na papíře, nebo v realitě? A co odezva (ping)? Dělá to i z případného druhého pc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.