Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Counter-Strike Source .net framework

Od: css odpovědí: 3 změna:

Na netu jsem cetl ze je potreba .net framework 4 ale me do notebooku jde jen 3.Tak nevite jestli to pojede?

Mám windows XP

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Máte nainstalované všechny dosud vydané aktualizace a hlavně aktualizaci ServicePack 3? Jukněte do Microsoft Update - update.microsoft.com/... a zkontrolujte, zda-li máte nainstalované všechny dosud vydané aktulizace.

.Net Framework 4 normálně na Windows XP SP3 funguje.

css
hodnocení

Takze si musim nainstalovat vsechny aktualizace a pak mi pujde 4?

Mám notebook DELL Latitude D620 a mám windows XP

Děkuji.

bena*

Instalovat aktualizace by měla být nutnost, protože ty aktualizace opravují chyby a díry v systému. Ono tyto chyby a hlavně díry se dají krásně využít hackery a viry k napadení a infekci počítače. Spousta aktualizací přidává i nové funkce do systému, které umožní instalaci dalších programů nebo doplňků...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]