Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit Picasa

Od: kazi516* odpovědí: 11 změna:

Jak ho prosím aktualizovat anebo co mám dělat, když jsem špatným odstraněním jedné foto si zrušila všechny složky - obrázky(fotografie). Nezůstalo tam nic, v koši to není, jestli to je někde skryté nevím kde. poradíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

terop*
hodnocení

2x

Myslím,že jste žádnou fotku neztratila.Nevím sice co jste dělala ale všechny fotky,které se Vám objevovaly v PICASO,tak jsou uložené na disku.Zkuste v nabídce start/vyhledávání zadat toto:*.jpg

Předpokládám,že fotky ukládáte do PC v jpg.Pokud tomu tak je,mělo by to toto foto najít.

Jestliže je to najde,odinstalujte PICASO a potom znovu nainstalujte a bude to tam opět.-po načtení fotek z PC.

Jedině,že byste přes PICASO odstranila fotku z disku.

terop*
hodnocení

2x

Asi nebudete muset PIKASO ani odinstalovat a bude stači v liště/soubor/nové album nechat fotky opět načíst.

kazi516*
hodnocení

díky, já to zkusím - mám fotky v jpg a mám je podle složek v obrázcích a vždy, když tam fotky nahrávám tak se mně potom automaticky ukládají do picasa. Mám to ráda, protože jich mohu odeslat mailem víc než normál. Tak se neztratily? Snad to zvládnu, jsem trochu nerváček. díky

kazi516*
hodnocení

ještě jsem to neudělala, to první, to nějak nejde - mám tam jednu Dubaj a to už jsem dávno smazala. a teď půjdu na Picasa, dát novu složku a jak načíst. nevím si rady co? a bojím se že zase něco pokazím.

terop*

Podrobněji ve výstřižku

Jak obnovit Picasa
kazi516*
hodnocení

asi tam nejsou obrázky, mám tam jen Picrures a když jsem podle vašeho návodu klikla, nic se nestalo. Okénko nebo jak to nazvat Obrázky tam nejsou. Takže odinstalovat a nainstalovat a někde tam budou? ach jo,

kazi516*
hodnocení

Nebudete tomu věřit já to zvládla, hurá - úplná blbka nejsem, ale nebýt vás tak to neudělám. díky,díky - jste to ale chytrý chlapík. díky Zdena

doplněno 05.06.12 08:57:

ale, když si uložím fotky z mailu do obrázků tak to jde, ale neprolínají se mně automaticky v picasu jako vždy a co teď? Vždy se mi tam načítaly, tam, do které složky jsem určila. Teď ne. Z.

doplněno 05.06.12 09:10:

tak fakt nevím, všude koukám, kde to napravit. Ale jdu od toho nebo mi klepne. Tak mi ještě poraďte a večer to zkusím. díky

terop*

Ve správci složek si označte složku obrázky,kam ukládáte fotky.Potom zatrhněte třetí možnost shora(prohledávat vždy)

Měly by se tam objevit.

kazi516*
hodnocení

to je sice pravda, teď jsem to udělala, ale vrací se to stále zpět prohledávat jednou. Uvidíme, už z toho blbnu a musím už jít. Díky moc jste zázrak. Zd.

doplněno 05.06.12 10:13:

už to asi mám, zaškrtla jsem obrázky, aby to bylo pokaždé když tam vložím fotky z foťáku anebo z mailu. Aspoň zase něco vím, dokud to funguje je to fajn, ale potom je to děs, když to nejde. Já se ještě ozvu. Díky

kazi516*
hodnocení

tak už jsem zase tady. Picaso funguje a nové fotky tam nabíhají jak mají, ale co je podivné - když si chci v obrázcích otevřít složku, tak vždy dávám náhled a potom třeba ještě upravuji a ten náhled byl asi třetí od shora a potom další pokyny. Najednou mám náhled tučný a přímo jako první a ta fotka mně vyběhne tím zvláštním způsobem jako když se třeba fotí rovnou na skype a pak to chci uložit. To jsem si všimla, ale tady to nechci, všechny fotky mě takto vyběhnou a dvakrát je musím křížkem dávat zpět a potom je - hlavně nemohu opravit, jako jas, kontrast nebo oříznout. A dřív to fungovalo a nevím jak to napravit. Pomůžete zase? díky a napsala jsem to trošku jasně?

terop*

Rád pomůžu,pokud budete mít zájem.Nejde ale chatovat přes poraďte.cz.Provozovatel to má i někde v podmínkách.

Takže jestli chcete,dejte Váš dotaz na můj email.

c1erny@centrum.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]